”I en röd tärnklänning och ett glas champagne i hand satt jag ensam i en bastu och grät en skvätt.”


20130517-103559.jpg
Jag kikar på tärnklänningar och läser era förslag. En klar majoritet tycker att jag ska ha gult istället för rosa. Jag börjar känna samma sak. Kul att ni engagerar er förresten. Mina vänner engagerar sig också. Berivan tog till och med ett färgkort och meddelade vilka färger jag skulle satsa på, haha!
20130517-104134.jpg
Jag ser verkligen fram emot det här bröllopet och att få vara tärna för tredje gången i mitt liv. Första gången var på min farbrors bröllop när jag var sju år. Andra var på min älskade Danielas bröllop. Vi vara 20-något, jag blev alldeles för full. Jag fick panik över att förlora min bästis och sa till Danielas mamma att hennes man skulle röva bort henne till Nigeria och att det var bäst att vi höll kvar henne på festen (de lämnade den innan gästerna). Sen gömde jag mig i en avstängd bastu och drack champagne själv och grät en skvätt i min röda väldigt snygga tärnklänning. Herregud, vilken tur att man inte bloggade då. Tredje gången blir alltså på Bellas bröllop!

/Elaine aka tärnzilla, tänker inte bli lika full i sin gula tärnklänning.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “”I en röd tärnklänning och ett glas champagne i hand satt jag ensam i en bastu och grät en skvätt.””


 1. Haha Elaine! Eller synd att du inte bloggade då 😉 Jag tror också på att gult kan vara väldigt fint på dig. Kram!

 2. Naths skriver:

  Haha! Go du är. Jag längtar tills mina vänner börjar gifta sig!

 3. Melissa skriver:

  Ljus gult blir perfect! Och one shoulder modellen eller varför inte halterneck och bar rygg 😉 wawawiwa säger jag bara!

 4. Vickan-honsomtarnyatag2013 skriver:

  Ja klart det ska vara en gul klänning på dig! Kommer framhäva dina färger och du kommer vara jätte vacker i det tror jag 😀

 5. Tycker du ska pröva olika färger och matcha det som passar just din färgton.

  Varför just Nigeria? lol.

 6. Cissi skriver:

  Älskar By Malinas klänningar, ni kommer bli som drömmar!

 7. Linnea skriver:

  Ljus-lila hade varit en underbar färg på dig. Axelbandslös. Just sayin!

Lämna en kommentar