Lilleman är i fas!


20130513-123527.jpg
Själv låg jag och stirrade upp i taket tills 03.00 sen somnade jag. Till råga på allt så blev jag hungrig vid midnatt, ni vet sådär nu-är-det-dags-för-middag-hungrig. Men det var bara att ligga kvar och försöka sova. Matheo vaknade mitt i natten och vi snackade lite. Han tyckte det var konstigt att det var så mörkt och han var så pigg. Jag trodde det skulle bli en karusell, men han låg snällt kvar i sängen och tittade upp i taket tillsammans med mig tills han somnade om igen.

20130513-123859.jpg

Jag gick upp, gjorde 225 squats och 90 armhävningar. Jag tycker min rumpa ser starkare ut och benen med. Rumpan existerar först och främst, förut var den mer ett skynke som nästan var en gardin över benen.

20130513-124222.jpg

Jag var förbi kontoret och hämtade kursböcker till Snacka Snyggt! Lisa var där så vi bölade över hur mycket vi saknar och älskar Williamsburg. Sen började mina tuttar spruta mjölk mitt i allt. Hahaha, stackars Lisa som får se chefen såhär. Hon är härdad tack och lov. Första kursdagen så ösregnade det så jag kom till kursen med genomblöta byxor. Så jag fick stå i trosor med hårtork och torka byxorna medan Lisa fixade lokalen. Allt hände i lokalen innan kursdeltagarna kom in. Det hade varit en syn! Allt kan hända på Snacka Snyggt! Men vi är alltid förberedda och beredda för retorikpanik!

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Lilleman är i fas!”


 1. Babbsan skriver:

  You’re one hot mama 😀 Lyllos Gustav 😀

 2. Emma- demivegetarian som älskar historia och nakenbad skriver:

  Du är så snygg i rakt hår!

 3. Annica skriver:

  Du passar i rakt hår, OCKSÅ 🙂
  Och vill säga att du är så snygg! Önskar jag hade din kropp faktiskt 😉

 4. Carro skriver:

  Hej Elaine! Vet att du ibland är på jakt efter nya bloggar att läsa, gärna intressant innehåll och fina texter. Vill tipsa om en tjej som nyss blivit änglamamma till en liten Stig, hon skriver öppet och väldigt vackert om detta, man blir verkligen eftertänksam och tacksam för det man har. Tips tips!

  http://cut.blogg.se/ är adressen

  Kram Carro

 5. Du ser fantastisk ut tycker jag !:) Sedan gillar jag verkligen ditt raka hår, passar dig väldigt bra !:) Kram

 6. Snygging! Det bara strålar om dig. Ser ut som New York och äventyren gjorde gott för dig 🙂

 7. Jag gjorde mina 190 squats idag. Tack för att du inspirerar 😀
  Ha en fin kväll

Lämna en kommentar