Jetleg baby


20130512-204930.jpg
Matheo tittade på oss och undrade om vi var tokiga. Promenad? Nu? Oh well! Han satt snällt och försökte hålla sig vaken i vagnen, gick väl sådär. Men vad det är härligt att vara hemma. Inte sådär härligt som det är när vi har varit i Brasilien. Då kan jag verkligen känna – herregud vad jag älskar ordning, reda och Sverige. New York älskar jag lika mycket som Stockholm, det är härligt att åka till båda städerna. Men att komma hem och pricka körsbärsblommningen, det var inte fy skam.

20130512-205259.jpg20130512-205307.jpg

Jag drog fram en Karen Millen jacka köpt för två år sedan. En riktig vår jacka som satt lite tajt nu efter två veckors brunchande. Gustav började skratta när han såg den och sa ”Nej men, vart ska du flyga iväg någonstans?”. Min man och hans repliker om min outfits. 🙂 Men lite rätt har han.

20130512-205606.jpg

Crille, Jossan och Vincent kom förbi på dopfika i eftermiddags. Vi missade Vincents dop, men de hade en tårta över till oss.

20130512-205709.jpg

Jag satt och tittade på oss sex. Tänk. För ett år sen var vi bara fyra. Om ett år kanske vi är åtta stycken.

20130512-205811.jpg

/Elaine, ska soooooova!

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Jetleg baby”


 1. Therese skriver:

  8 st om ett år?? Hur får du ihop det? Två tvillingar? Hihi

 2. Therese skriver:

  Sorry, jag som tänker tokigt!!

 3. demet skriver:

  Elaine jag såg dig vid kajen idag. Var på primo ciao ciao och tänkte men henne känner jag igen. Vad snygga långa ben hon har var min första tanke :).

 4. Simon skriver:

  Måste uppmärksamma Gustavs skägg/mustasch #mäktig

 5. Johanna skriver:

  Skickade ett mail till dig på snacka snyggt för att det kändes lite för privat här och känner mig lite dum att jag ändå inte tog det här (för din mail ska väl ändå vara till jobb, tänker jag), men det var det närmsta jag kunde komma att ge dig världens största tack-kram. tänker jag… och jag gillar också skägget, nu när någon påpekade det 😉

 6. Snygg jacka!!! Fin familj du har 🙂

Lämna en kommentar