Tacksam..


20130505-170450.jpg

Över att jag får två veckor i New York med familj och bästa vänner.

Att vi lyckades fylla kursen Rhetoric boot camp.

Att jag fick se det där körsbärsträdet i ett hörn av Manhattan.

20130505-170614.jpg

Att Matheo är lycklig här borta och att folk är så snälla mot honom.

Att jag lyckats skriva ett till kapitel till min nya bok.

Att folk vill att jag ska ge mina retoriska åsikter på politikerna.

Ni då?

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Tacksam..”


 1. Ellinor skriver:

  jag är tacksam över att jag lyckats med yoga & squats imorse. (140 nu) jag är också tacksam över sommarvädret och att jag tar examen i juni och har ett jobb att gå till då. tacksam också för denna fina blogg!

 2. Sara - internationell businesswoman som med knodd i magen känner sig som Dalai Lama skriver:

  Tack för din underbara blogg!

  Idag är jag tacksam för att:
  – allt såg finfint ut med barnet på första ultraljudet i förra veckan
  – kontakten med mina föräldrar har blivit betydligt bättre på senare tid
  – att jag känner mig trygg i att min sambo kommer att bli en helt underbar pappa
  – sambo blivit mer ”komplimangig” sen jag tog upp det
  – jag känner mig på helt rätt plats vid helt rätt tid i livet. Jag är så redo för ett partiellt egofarväl som mamma- och familjelivet innebär.

  Önskar dig Elaine och er andra en fin vecka!

 3. Emmi - nykär, drömmer om att hitta den kreativa sidan hos sig själv skriver:

  Idag är jag tacksam över följande:

  • Emmi - nykär, drömmer om att hitta den kreativa sidan hos sig själv skriver:

   Där gick det lite väl snabbt:
   – Kan passa på att vara tacksam över att it på jobb löst internetproblemet 😉
   – Åker till New York på fredag med min kärlek. Var där för 15 år sedan och nu är det äntligen dags igen.
   – Min mormor och morfar ska, trots att de inte kan engelska, åka till Turkiet idag för en veckas semster. Coolt att göra det när de är 82 resp. 87 år gamla.
   – Älskar att det är soligt ute.
   – Tacksam för underbara kollegor som lyser upp tillvaron.

   Tack för världens bästa blogg. Den första jag läser på morgonen och blir varm i hela kroppen när du uppdaterar dina kloka tankar blandat med humor. Så kan säga att jag är tacksam över din blogg, det är jag varje dag!

 4. Camilla skriver:

  Testar detta med tacksamhetslista för första gången 🙂

  Att solen värmer så skönt.
  För den kärlek jag har med min man.
  Att min son äntligen ska få göra sin magnetröntgen idag för att se varför hans huvudvärk inte släpper.
  Att jag ringde min plastpappa trots att jag egentligen inte orkade.
  Att min inställning hjälper mig vidare i mitt arbetsliv.

  Ha det helt underbart i New York, älskar att läsa om hur ni har det och längtar som en tok efter att få göra samma resa själv 🙂

 5. Sandra - studerande, träningsälskande partyprinsessa som alltid har nära till skratt skriver:

  Jag är tacksam över:

  – Alla fantastiska människor jag har runt omkring mig
  – Att jag är kapabel att känna så mycket som jag faktiskt gör, på gott och ont
  – Att jag har avklarat mina squats för dagen
  – Att solen har hittat till Göteborg, älskart!
  – Mitt fokus på studierna

  Din blogg är underbar och jag är glad att jag hittade hit för något år sedan. När jag ramlade in här så var det en bridezilla blogg och jag har älskat den från dag ett! Trots att jag själv är långt ifrån det liv du lever så hittar jag alltid svar på någon/några av mina tankar som susar omkring i huvudet. Du känns lite som den kloka storasystern, fast på nätet:)

 6. Nu var det ett tag sen jag tog mig en funderare men nog är jag tacksam över några saker, nämligen:
  – Att jag äntligen flyttat ihop med min prins och att vi fått ordning här i flyttröran
  – Att jag hade en trevlig kväll i lördags eftersom alla mina vänner och min syster kom på inflyttningsfesten
  – Att våren och aningar av sommaren äntligen kommit till Stockholm
  – Att min tårta jag bakade i helgen blev galet god
  – Att jag kom ut på en PW tidigt i morse som en bra start på veckan

  Livet känns ganska lätt och bra just nu helt enkelt 🙂 Minus att jag lyckades somna på soffan efter frukost och vakna upp för en liten stund sedan. Allt kan ju inte gå som planerat 😉 Hoppas ni får en bra vecka i New York nu! 🙂
  Kram!

 7. Fru K - Porschemamman skriver:

  Som alltid är jag oändligt tacksam över mina fina barn. Idag är jag även tacksam över att vi har sådana fantastiska föräldraledighetsmöjligheter i Sverige vilket gör att jag kan ge mina barn tre månaders sommarlov från förskolan.

 8. Line - happy småbarnsmor som kontanst lengter etter en helt natts søvn skriver:

  Jeg er takknemlig for:
  – at jeg har en herlig sønn som har en super pappa som er en fantastisk mann
  – at vi har fått mulighet til å flytte til et hus med hage
  – at jeg har fått vært hjemme med sønnen min i over ett år
  – at mai har mange fridager
  – at jeg fortsatt ikke er innlagt på mentalsykehus etter ett år med altfor lite og dårlig søvn 😉

 9. Aida skriver:

  – Jag är tacksam över att jag uppskattar och ser de små guldkornen i min vardag.
  – Tacksam för att jag har hittat min passion i tidig ålder.
  – Tacksam för att i skrivande stund sitter på ett supermysigt café med hemmakänsla och skön loungemusik i bakgrunden.
  – Tacksam över Elaines blogg och glädjen hon sprider.
  – Tacksam över att min pappa känns som min bästa vän.
  – Tacksam över att jag är jag.

  Kram på dig Elaine och alla bloggvänner! <3

 10. Malin skriver:

  Jag är tacksam för min fina pojkvän, att solen lyser, att det är nytt trägolv på balkongen, att jag och familj och vänne är frisk.

 11. Ingrid skriver:

  Jag är tacksam över mycket! Men det är inte det jag tänkte skriva här. Utan om min underbara idé som jag kom på (eller rättare sagt, som jag fick syn på internet)… Hursomhelst. Varenda gång något positivt/rolig händelse eller något annat jag kanske är tacksam över för stunden, så antecknar jag det på min mobil.,. För att sedan skriva ned på en liten lapp som jag sedan lägger i en burk. Jag har nu haft den burken sedan nyår! Och även om jag är positiv människa så har jag ganska lätt för att leva för mycket i framtiden. Detta gör att jag t.ex. stannar upp och tänker ”vänta nu har något positivt hänt ?”. På nyår (detta året alltså) ska jag på morgonen få lite egentid och läsa igenom alla lappar. Och det skall bli så roligt!
  Hoppas ni förstår för har inte tid att kolla igenom, eftersom jag måste avsluta nu.

Lämna en kommentar