Man kan inte brinna för allt…


Men en liten låga kan man ha och göra en insats. Jag vet inte om ni har hört talas om bloggen Våra Skitungar?

Det började som ett skolarbete och slutade med ett barnhem. Historien om socionomstudenten Emma Kock och pojkarna som hon har räddat från gatan i Uganda är både dramatisk och obehaglig. Men kanske får den ett lyckligt slut med hjälp av den nya tidens välgörenhet – via sociala medier

20130505-105327.jpg

Den där Emma asså. Vilket hjärta och vilken handling. Jag kan inte hjälpa det, jag grips verkligen av berättelsen. Spontan tanke är att lämna tillbaka min Michael Kors väska och skänka pengarna till henne. Men jag låter bara bli att shoppa mer härborta så ser vi hur mycket hon behöver på måndag. Vad säger ni bloggvänner? Ska vi göra lite skillnad i världen och hjälpa Emma. Hon och barnen har hamnat i knipa.

20130505-105620.jpg

All credd till Anna-Karin som mejlade mig om den här knipan. Jag är så glad att jag har bloggvänner som vill göra en skillnad. Stor kram till dig Anna-Karin och stor kram till Emma som tar hand om ”våra” skitungar.

Här kan ni skicka in ert bidrag. Handelsbanken:
6759
Kontonummer:
726 881 732
For donations from non-swedish accounts

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Man kan inte brinna för allt…”


  1. Åh vad glad jag blir att du länkar till dem!

    Har följt dem i snart två år och skänker pengar varje månad och är helt heartbroken över att de kanske inte kan få alla grejer som folk har skänkt…

    Tack!!!

  2. Delia- en blivande socionom med fotointresse skriver:

    Oh, håller med Cicci! Har också följt dom väldigt länge o var med o skänkte en hel del saker. Vore så himla tråkigt för killarna om dom inte skulle få kunna ta del av allt. Jag vet att vi alla tillsammans kan hjälpa dom på traven med tullavgiften! Ingen kan göra allt men alla kan göra något 🙂
    Tack Anna-Karin som mailade o tack till dig Elaine för att du skriver om Emma o skitungarna!

Lämna en kommentar