Jag har en grej för PT-brudar


Jag har bröjat grotta ner mig i PT-bloggar. Tänkte att jag skulle dela med mig lite.

20130503-222112.jpg
Jag och Terese – Spark i baken – peppar varandra att köra squat challenge över instagram. Vi är på samma dag så det är himlans kul. Men jäklar vad jobbigt det börjar bli nu! Det är dag 22 nu vilket innebär 185 squats. Känns som fantasisummor, men det går! Lovisa – Lofsan – är min chinsgud! jag går in på hennes blogg och tänker att sådär ska jag bli när jag blir stor!

20130503-222905.jpg
Och så har vi härliga PT-Fia som jag upptäckte ha en massa utmaningar som man kan haka på. Ska kika mer noggrant på hennes blogg efter min squat challenge.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Jag har en grej för PT-brudar”


  1. johanna skriver:

    Om du gillar PT-tjejer och utmaningar så är ju ida wargs blogg ett måste! Ny utmaning varje vecka 😀

  2. Louise EB skriver:

    Hej elaine. Hur fungerar challengen måste man ta alla squatsen på en gång eller får man dela upp den i omgångar?

  3. Ema skriver:

    Jag blev inspirerad och började precis på en egen squat challange, synd att jag inte följde dig från början, men dag 1 och 50 squats, done!

Lämna en kommentar