Grattis Hugo och Paula!


Vilken fin liten tjej de har fått och vilken enorm skjuts de fick i bloggstatistiken. Nu är de på andra och tredje plats bland de privata bloggarna. Jag tycker det är kul och bra. Både Hugo och Paula känns så down to earth, i bloggtoppen men fötterna på jorden. Jag tycker det är skönt att folk vill läsa såna bloggar. Att allt inte behöver vara att supa skallen av sig, bli fotad av nån porrfotograf eller hänga med ”inne-folket”. Vi är förresten på plats 33 i Sverige – 60.000 snittar vi i veckan. Vilket stor kalas! 🙂

Dock får jag ont i magen när jag läser att nån skvallerblogg lyfter deras dotters utseende och vill ranka på en skala 1-10 hur söt bebisen är. Hugo och Paula har polisanmält det här vilket jag tycker är bra. Bloggarnas barn ska inte bli utsätta för hån på nätet, visst att vi som bloggar får utstå en del men barnen är ju oskyldiga. Skulle jag märka minsta tendens till hån mot Matheo så skulle jag prompt sluta blogga eller ta bort honom från bloggen. Jag kan fritt välja att ha med honom eller inte. När han är stor nog så får han självfallet välja själv, troligen så blir det mindre av honom ju större han blir. Men jag känner mig trygg med er bloggvänner, det gör Gustav också.

Återigen stort grattis till lilla familjen Rosas/Uribe, vi ses säkert i krokarna eftersom ni hänger i mina hoods Liljeholmskajen en del.

 

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar