Grattis Odd & Bella – äntligen är nyheten ute!


Japp, de är ju gravida. Jag har vetat det sedan dagen Bella gjorde gravtestet, men så håller man ju sånt utanför bloggen dels för att vi är vänner och för att hon är en av Sveriges mest offentliga personer. Det är ett under att hon lyckats dölja sin fina mage som faktiskt är rätt stor för att vara i vecka 12. Det har med livmoderns läge att göra. Min låg långt bak så magen syntes inte förrän vecka 25.

Isabella kommer bli världens bästa mamma, det är jag övertygad om. Hon har ringt och frågat en massa om graviditeten, humörsvängningar och andra frågor som man kan ha. Jag är ju den av hennes nära vänner som har barn. Så kul, snart får Matheo en kompis och jag tror nog att det blir en tjej.

Bloggvännerna har ordet

22 svar till “Grattis Odd & Bella – äntligen är nyheten ute!”


 1. Hope skriver:

  Och du kommer att bli en jättebra ”auntie” Elaine! 🙂

 2. Himlans kul för dom 🙂
  Vågar dock knappt gå in på någon av deras kommentarsfält för jag får så himla ont i magen över hur elaka folk kan vara!

 3. Babbsan skriver:

  Blir lite chockad här… Men stort grattis till dem:D

 4. Emma- demivegetarian som älskar historia och nakenbad skriver:

  Va roligt:) hoppas folk kommer va lite snälla mot dom nu.

 5. Nathalie "nybliven småbarnsmamma med karriärdrömmar" skriver:

  Man ser hur de strålar om dom, framför allt i odds ögon. (Antagligen för att Bella ALLTID ler) hälsa dom grattis!

 6. Ida - mamma, sambo och spelnörd! skriver:

  Jättekul! 🙂 Det är alltid så kul att få följa någons graviditet tycker jag. Enda nackdelen är att man blir så sugen på att vara gravid igen… Lite för tidigt än, min lille skrutt är ju bara 8 månader. 😉

  Ändrar förresten namn från ”mammaledig med lille O” nu, har börjat jobba. 😛

 7. Jätteroligt för dem:) Och kul för dig också såklart 🙂 Kram

 8. Julia skriver:

  Hon har verkligen en otroligt fin mage!! Men det kommer bli kul att se hur hon ser ut i slutet, tihi 🙂

 9. De ser så fantastiskt lyckliga ut 🙂 vilken tur Bella har dig till hands, man skulle nog vilja ha någon som du att rådfråga 🙂 Kram!

 10. Elina skriver:

  Den bilden på dem är verkligen fin, hoppas de beställer den och ramar in. De riktigt lyser av lycka och stolthet.

 11. Maline skriver:

  Helt of topic här nu men jag vill bara säga det Elaine att det är så förbannat skönt att du finns i bloggsvängen! Jag blir så glad och peppad av att läsa dina inlägg. Du skriver på ett sätt som gör att man känner sig välkommen, trevligt bemött med en öppen attityd som gör att en känner sig delaktig i en slags konversation snarare än något annat. 🙂

  Jag studerar retorik på sh just nu och du är verkligen en stor inspirationskälla, så tack ska du ha! Många kramar till dig och grattis till Bella och Odd!

 12. Hanna skriver:

  Kul med graviditet! Är dock tveksam till v 12.. I vecka 12 är livmodern liten som en knytnäve och befinner sig knappt ovanför blygdbenet. Kanske Isabella gör som kungligheterna och säger sig vara kortare gången än hon är. Om man inte är feldaterad är det anatomiskt omöjligt att ha mage i v 12 (om den inte beror på gaser, bullar och kakor 🙂 ) Det ska bli kul att följa graviditeten hur som helst 🙂

 13. Anny skriver:

  Så himla roligt för dem! Hälsa grattis från dina bloggvänner! Jag läser Bellas blogg ibland också, men precis som någon ovan sa så håller jag mig borta från kommentarsfältet där p.g.a. alla tråkigheter och dumheter som folk skriver. Mycket roligare att husera bland kommentarerna hos dig Elaine! Och så himla skönt för Bella att ha en vän att fråga alla ”dumma” frågor, det hoppas jag att jag också har den dagen det är min tur! Kram

 14. Malin skriver:

  Superkul med Bellas graviditet! Är själv i v 14 och hade även jag redan i v 12 fullt sjå med att dölja magen och har inte kunnat använda mina vanliga jeans sen typ v 8. Förvånas över kommentarer som tex att det är anatmomiskt omöjligt att ha mage i v 12 när jag själv hade det och jag är så vitt jag vet inte feldaterad 🙂 tror det är väldigt individuellt och inget är mer normalt än något annat 🙂 Hur som helst, hur kul som helst!

 15. Fiapia skriver:

  Klart man kan va stor i vecka tolv. Jag är i vecka 11 och min mage är rätt stor den också. Visst, det är inte livmoderns förtjänst då den som sagt är ganska liten och ligger nere i bäckenet men hela magen möblerar om, muskler slappnar av och man blir lätt svullen.
  Förra graviditeten började min ”riktiga” bebismage synas i v14, det va mysigare än en svullen mage 🙂

 16. Hanna skriver:

  Precis som jag skrev, du kan absolut ha mage i vecka 12, men det är inte (som Isabella skrev) pga av livmoderns placering, snarare svullna tarmar. Men det är ju härligt att få känna sig gravid tidigt 🙂

 17. K. skriver:

  Har precis som flera andra svårt att vilja gå in på hennes kommentatorfält, men åh vad jag unnar henne det! Kanske låter knäppt, men hon har kämpat så mycket för allt i sitt liv, så lycka med en egen liten familj, det förtjänar hon verkligen!
  (Blir även lite glad för att jag precis undrade hur jag skulle hitta en ny gravidblogg, följer nämligen bara fem mammabloggar och hennes. 🙂 )
  Så ja, hälsa STORT GRATTIS från oss!

 18. Angelicas Closet skriver:

  Jag tror att det blir en kille!

 19. Jag tycker också det än så länge ser ut som en tjejmage!

Lämna en kommentar