Mina fellow fitnesszillas – söndag betyder inte vilodag


20130428-133545.jpg

25 x 5 + 10

/Elaine, kör 10 armhävningar mellan varje set (totalt 60 stycken).

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Mina fellow fitnesszillas – söndag betyder inte vilodag”


 1. Colatjejen skriver:

  Hej kloka och fina Elaine!
  Ser du något resultat än? Är sugen på att prova men är så hemskt resultatinriktad. Kram!

  • Elaine skriver:

   Absolut! Jag är mycket starkare i rumpa och ben, snart kan jag knäcka nötter med den här rumpan! 😉 Men på riktigt, resultat får man och det snabbt! Kram!

 2. Emelie med C skriver:

  Jag blev så himla träningssugen och inspirerad av det här men jag började igår så är bara på dag två 🙂

 3. Du är så grym!! Själv försöker jag klämma in en promenad här och där och försöka komma igång med styrketräningen. Har ett skadat knä som är lite besvärligt. Samtidigt så tränar mina tjejkompisar inför göteborgsvarvet. Man blir peppad av alla fitnesszillas runt omkring en i alla fall 🙂

 4. Andrea skriver:

  Jag kör stenhårt! Rumpan blir hårdare också, i like! 😉

  Visst gjorde du mycket squats när du va gravid, Elaine? Jag fick ett missfall för några månader sen, och jag gjorde myyycket squats. Jag vet att det inte har något samband EGENTLIGEN. (Men nojjar som fan nu när jag hoppas bli gravid snart igen.)
  Får väldigt luddiga svar när jag frågar runt, och undrar väl mest hur du tänker 😉 För du är nog en av de klokaste jag vet!

  Och så är du i New York, min drömstad. Blundar och drömmer mig tillbaka, mmmm. Njut!! 🙂

  Kramar

  • Fina Andrea, jag beklagar verkligen ditt missfall. När man är gravid så blir sätesmusklerna väldigt svaga så jag gjorde squats för att jag skulle vara stark när Matheo kom ut och också orka med en graviditet. Jag är ingen expert men jag tror på att ha en stark kropp när man är gravid, men också sunt förnuft. Varje kropp är unik och jag tycker inte man ska tänja några gränser eller börja hårdträna när mab är gravid om man aldrig har tränat förut. Om du mår bra av squats så gör det, om inte så gör det inte. Missfall är ju väldigt vanligt, många får det utan att de vet om. Stor kram och jag håller tummarna för att vi båda blir gravida asap!

   • Andrea skriver:

    Tack för du tog tiden att svara <3
    Ja, det är väl så egentligen, att man får lyssna på kroppen. Tror det var en kollega till mig som satte griller i mitt huvud en dag när jag gjorde squats (i v.7). Hon sa "oj vågar du dig på det där, hört att man kan klämma sönder fostret".
    Och en dryg vecka senare såå…
    Gaaah! Jag ska sluta nojja nu o fortsätta som jag brukar.
    Snart är vi gravida 😉
    Kram!

 5. Maria skriver:

  Jag är med dig! 125 idag, egentligen 110 men jag fuskar och lägger till lite extra. Armhävningar emellan!

 6. Parisa skriver:

  Nä, nu har jag läst den här bloggen så himla länge och jag kan inte minnas att jag kommenterat någongång, surfar oftast på mobilen och då blir det aldrig av att bag skriver. Måste bara säga att du är en otroligt inspirerande människa! Blir så glad när jag läser om dina framgångar, men att du ändå verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden! Grymt bra jobbat!
  Sen är det kul att läsa din blogg eftersom jag är väldigt av retorik, men det har tyvärr inte blivit mer än två kurser på högskolenivå.

  Hur som helst, jag har en son på 14 månader, men jag har inte riktigt orkat ta tag i träningen och viktminskningen, ca 8 kg som ska bort. Tänkte kolla om du har för tips på just viktminskningsdelen. Jag har gymmat nu tre månader, men ganska sporadiskt och det har inte hänt så jättemycket, mer än att jag börjar känna mig lite fastare. Vilket jag, såklart, inte klagar på. Men jag behöver gå ner kilona, eftersom det börjar bli tungt!
  Hoppas du har tid att svara!

  Sedan undrar jag även vad det är för resevagn som ni har till sonen? Vet att du har skrivit det förut. Har en som våran bebis sitter väldigt konstigt i, så nu är det dags att byta.

  Oj, nu blev det ett långt inlägg här… Ha en riktig bra resa!

 7. Hoppas du har det fantastiskt i New York. Jag åker som sagt dit om 2,5 vecka och ser fram emot det massor. Synd att vi missar varann, när vi nästan är där samtidigt. Du får komma till Kanada nästa gång 😉

  Kram
  Hanna, Kanada

Lämna en kommentar