Lycklig


20130428-102055.jpg

Att få vakna upp i min älsklingsstad New York med mina närmsta människor, det är guld. Att dessutom veta att Stefan bor precis runt hörnet från oss det är sagolikt. I två veckor ska vi vara grannar, men en vacker dag kommer vi alltid vara grannar för det är så det måste bli.

20130428-102112.jpg20130428-102129.jpg

Gustav jag och Matheo har promenerat runt i Brooklyn denna söndagsmorgon. Vi vaknade innan New York vaknade och det är så mysigt att se hur staden börjar sträcka på sig. Gustav och jag fantiserar vilt om hur vi skulle kunna bo här varje vår.

20130428-102140.jpg

Sen köpte jag en frappuccino, juice och muffin till Stefan och så överraskade vi honom med att komma förbi precis innan han skulle springa till jobbet.

20130428-102155.jpg20130428-102205.jpg

Har ni en bra söndag?

/Elaine, är så lycklig när hon får vara med Stefan°

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Lycklig”


 1. Ååååh. Jag förstår att du är lycklig! Ser ut att vara full vår där borta, så härligt!

 2. Emma skriver:

  Du ser SÅ lycklig ut! Det strålar ut från vart enda cell. Make the dream come true 🙂 Jag tror att du kommer att lyckas med det förr eller senare. Riktigt glavundsjuk på dig! I vintras var jag i NYC men det ser nästan ännu bättre ut vid denna tidpunkt. Ha två underbara veckor! Kram

 3. Cissi - dansande vagabond singel som njuter av solens varma strålar skriver:

  Jag är glad att vi får ”följa med” till NY, för jag är i stort behov av en NY-dos, men kan tyvärr inte tillfredsställa det behovet just nu 😉
  Hoppas att ni har det Jättebra!!

 4. Anna skriver:

  Hej elaine! Tack för din härliga blogg.,vore härligt att höra hur New york är med barnvagn & hur ni tar er fram om det är mycket folk. Kanske buss är lättare ån Metro eller håller ni er till det som är gångavstånd? Ha en härlig tid med både jobb & mys med familj & vänner. Kram

 5. Kikki skriver:

  Hej o va kul att lyssna på dig på Aschberg – jag är också i Brooklyn fast i Park Slope – lycka till med din workshop!

 6. Angelicas Closet skriver:

  Vilka fina bilder! 🙂

  kram

Lämna en kommentar