Mot Norge och natten utan Matheo


Goddag mina fina! Jag irrar runt som en yr höna här hemma. Jag har resfeber och sova-utan-Matheo-feber. Jag åker till Norge ikväll där jag ska föreläsa för storpublik på Stellas karriärkväll. Tror att jag ska ha på mig detta, men är inte helt hundra ännu. Kjol från Mayla, kavaj från Gina Tricot och topp från MQ av märket Sunshine (superbra kvalitet och bra pris).

20130425-112517.jpg

Utöver det så ska jag packa till New York. Vi åker på lördag. Phu får hjärtklappning när jag skriver detta. Ålderstecken kanske? Det är lite stressigt att flyga över Atlanten med barn och ironiskt nog är stress den sämsta hjälpen jag kan ge mig själv. Nu ska det hängas tvätt och sen ska jag äta lunch med min faster Ingis. Det blir nog bra det här.

/Elaine, andas djupt och tar tag i tvätten

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Mot Norge och natten utan Matheo”


 1. Romladolcevita skriver:

  Det ser snyggt ut, gillar att du valt färg. Lycka till i Norge. Hälsningar från Italien!

 2. Ewa skriver:

  Det kommer att gå bra, ni är ju två vuxna på ett barn. Kan vara bra att ha med plastpåsar, våtservetter och ombyten för både er och barnet ifall han kräks. Kanske ladda mobilen med lite roliga barnfilmer? Lite snacks och leksaker. Ta fram en leksak i taget så tröttnar han inte. Sedan kan man ju gå omkring i planet också lite så han får flirta med folk :=)

 3. Therese skriver:

  snyggt! älskar klockan till, pricken över i:et 🙂

 4. Trine skriver:

  Du er virkelig en stor inspirasjonskilde Elaine, og jeg gleder meg masse til forelesningen din ikveld! 🙂

 5. Hanna skriver:

  Hur gör du med så tajta kjolar för att troskanterna inte ska synas? String? Inget? Haha!

 6. Babbsan skriver:

  Sexy mama 😀

Lämna en kommentar