Men alltså en hel kväll och natt själv…


20130425-161537.jpg

Nu när jag tänker på det så är ju inte det så tokigt alls. Jag ska ju på Stellas karriärkväll. Hundratals entreprenörskvinnor som samlas för att inspireras och dricka bubbel. Tänk om jag skulle dricka lite bubbel efter min föreläsning? Mingla runt och prata med härliga Oslobor och bloggvänner? Är det förresten några av er som ska vara där? Det känns ju lite lyxigt! Matheo mår inte bättre av en ledsen mamma. Jag kan lika gärna njuta av den här kvällen och natten, tänk att sova en hel natt i en alldeles egen säng? Nej, jag ska njuta och må bra. Me-time-deluxe!
20130425-162344.jpg

/Elaine, sitter i taxin till Arlanda och skymtar en läskigt lång kö som tack och lov går söderut.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Men alltså en hel kväll och natt själv…”


  1. Njut. Det är bra för er alla tre att få lite tid i sär. Matheo kommer utvecklas och du kommer hem som en lyckligare kvinna.

  2. Marte | Funderende gladjente med sansen for ren mat skriver:

    Jeg kommer! 😀 Dette er riktignok bare andre gangen jeg kommenterer, men jeg har fulgt deg i lang lang tid og ser veldig frem til å høre deg forelese. Jeg beundrer deg din ærlighet, åpenhet og ikke minst dine kunnskaper innen retorikk! Jeg vet ingen ting om hvordan det føles med første natt uten sitt barn, men jeg vet at søvn ofte er en mangelvare blant småbarnsforeldre. Kanskje sovner du på et blunk og våkner mer uthvilt en noensinne i morgen tidlig;) Jeg håper du får en fin og inspirerende kveld i Oslo, og før du vet ordet av det så er du hjemme hos din herlige Matheo igjen!

  3. Naprapaten som savner Stockholm litt ekstra når det er vår skriver:

    Tusen takk for en utrolig bra kveld, Elaine! Jeg er enig i alt Marte skriver, jeg har gledet meg lenge til å få se deg, og du var SÅ bra! Håper du har hatt en fin kveld i Oslo, og får sove veldig godt! 🙂

Lämna en kommentar