Vad jag gillar den här kvinnan!


Mia Törnblom föreläste på samma event som mig idag. Åh vad jag gillar henne. Det blir ett fyrverkeri när vi ses och man behöver inte snåla på superlativen eller dämpa sig själv för vi är väldigt lika. Hon är en sån person jag skulle vilja hänga med mer. Tid.

Gustav och Matheo ligger och sover. Jag försov mig i morse så jag är faktiskt rätt pigg. Jag håller mig till planen att undvika blogg och sociala medier när jag är med Matheo och Gustav. Det har varit bra för oss, jag märker skillnad speciellt mellan mig och Gustav.

Gustav och Matheo mötte upp mig vid perrongen igår på T-centralen när jag kom från Västerås. Det kändes lite romantiskt, som att bli hämtad i Arlanda. Tänk att få bli det av dom man älskar. Sen gick Matheo och jag på stan. Nej… vi gick förbi Mayla by Sweden. Jag åker ju till New York på lördag, men mina shoppingpengar har nog redan gått åt. Jag älskar den här butiken, kan inte hjälpa det. Sen åkte vi hem till Jossan och Crille.

Väl där så gjorde jag 100 squats eftersom det är squat challenge dag 9. Tycker min rumpa redan har tagit sig upp nån våning.

Jag tycker appen MyCeleb är så rolig. Matheo var lik personen jag hemskt gärna hade varit lik!

20130424-001045.jpg

/Elaine, går och lägger sig.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Vad jag gillar den här kvinnan!”


 1. Nu har jag inte kommenterat på länge. Men jag kikar in här varje dag.

  Vilken bra ide att slippa sociala medier när man är med familjen. Men vad svårt. Både jag och Tyler är riktiga data och mobil-nördar. Hans iphone är typ hans andra fru, haha. Väldigt ofta sitter vi med varsin laptop eller telefon när vi slappar på kvällen. Jag vet inte hur man ändrar de rutinerna, det är väl bara att stänga laptopen antar jag… vet inte vad Tyler skulle tycka om det, men borde försöka ibland iallafall..

  kram till dig

  Hanna Watson, Kanada

 2. Anna skriver:

  Jag åker också till New York på lördag! Ses där 😉

 3. ahaha Matheo och hon.. Fattar inte varför du gillar henne hon är så falsk men alla har vi våra egenheter 🙂

  • Babbsan skriver:

   På vilket sätt är hon falsk? Utveckla gärna!!! 😀

   • Jag placera henne i samma fack som Lil Kim, Trina och alla dom andra. Hennes töntiga försök till ’black women empowering’ med single ladies kommer inte i närheten med ’No scrubs’. Vilket är väldigt töntigt då hon och hennes rika föräldrar odlade fram hennes media image som översexuel hora som ger lapdances. Hon är helt enkelt en produkt som folk köper, inte en orginel ide i hennes akt. Hon tog det hon har från Tina Turner som är hundra gånger mer intressantare och starkare än henne (Se what’s love got to do with it).

    Önskar bara att man fick se henne och hennes drugdealing/brother shooting man gråta i kongressen när hon förklarar varför inte lagar som gäller alla andra inte gäller dem när det gäller deras Kuba resa. Dom är verkligen i sin lilla kändis bubbla. Blue Ivy? Really.

    Och allvarligt talat hade hennes karriär varit död nu om inte inte hade varit ljushyad. Det verkar också som att hon blir ljusare för varje år.

    • Nadia skriver:

     Jag håller inte med om något förutom det där med hudfärg. Helt galet vad de bleker sig, och rihanna ska vi inte ens prata om. Verkligen synd om små flickor med riktigt mörk hy som ska se upp till det där.

     • Spelar ingen roll om du håller med eller ej faktiskt räknar jag med att du inte gör det för jag vet hur afro ungdomar i Sverige sväljer allt från USA utan att fråga varför, kanske därför dom får så dåliga liv. Jag litar på Bell Hooks och Gina McCauley och dom tycker desamma om Beyoncé.

 4. Nadia skriver:

  Verkligen bra idé det där med att inte peta i telefonen när man är med människor. Bra initiativ! Ska också skippa alla sociala medier då och då och se mina nära och kära i ögonen när vi umgås. 🙂

 5. Hope skriver:

  Mia Törnblom, hon är så bra!

Lämna en kommentar