Nu har jag köpt hans bok


20130403-003709.jpg
Min favoritförfattare. Kristian. Hans blogg är som en magisk favoritbok som man kan öppna och plötsligt fick man en till sida att plöja. En guldsida. Den magiska boken har ett datum då den inte längre kommer överraska med nya guldblad. Ingen vet datumet. Inte ens Kristian. Men det finns en till bok, minst lika magisk men utan överraskande sidor. Den köpte jag idag. Gör det ni med. Ni kommer ha glädje och sorg av den. Mest glädje. Tio kronor per såld bok går till cancerfonden.

20130403-005620.jpg
Ingen skriver så vackert och så sant som Kristian Gidlund.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Nu har jag köpt hans bok”


 1. Jag är livrädd för cancer. För ett och ett halvt år sedan var jag under utredning för en hjärntumör. Den 23 december magnetröntgades min skalle. Julen det året var minst sagt deppig.

  Cancer, vilket jävla obehaglig sjukdom. Du har skrivit om Kristian så många gånger nu att jag överväger att läsa, men vet inte om jag vågar.

 2. Marie-Louise - Fångar dagen! skriver:

  Den ska jag köpa! Ska läsa den en kväll när jag är ensam hemma så jag inte blir störd utav något och sen bara låta mig tas över av känslorna som jag vet kommer komma. Nyttiga känslor, ledsna och tacksamma.

 3. Känner som Anna, vet inte om jag vågar. Dock är jag övertygad att OM jag gör det så kommer jag bli berörd, mångfalt.

 4. Ninni skriver:

  I kroppen min är alldeles fantastisk. Den går rakt till hjärtat. Läs långsamt och låt orden sjunka in. Det har varit en ynnest att få följa Kristians resa. Livsresan. Hans semester till USA, som han avslutar idag. Den som kanske är hans sista.

 5. Johanna skriver:

  Åh håller med. Har aldrig blivit så berörd som av honom. Har alltid en så skum känsla efteråt av glädje, sorg, maktlöshet, lycka.. Det är mäktigt!

 6. Gamze skriver:

  Han skriver verkligen vackert.

 7. Ulrika skriver:

  Tack ännu en gång finaste Kristian för att du låter oss följa på den resa vi alla står inför, dock är det du som blivit dömd att göra den tidigt i ditt liv och det smärtar så oerhört. Vi får kika in i din vardag, låta oss känna ångesten, låta oss ta del av det som är viktigt det vill säga sina nära och att du är en man som kan ge orden bli till dans, ljuv och ångestfylld musik. Smärtsamt ! Hur hänger allt ihop ? Vad är meningen ? I går köpte jag 10 böcker av dig och en kommer jag att behålla och resten ska jag ge till de som inte läst din blogg. Mitt exemplar kommer att bli läst och många understrykningar och kommentarer kommer att finnas i den. Kram till dig från Ulrika Persson från Östersund som läser dina inlägg på bloggen i skydd av mörkret när jag hör mina barn snusa gott och jag kan få den tystnad och trygghet att läsa varje ord och fundera……fundera på döden och allt dess innan, alltså livet…

Lämna en kommentar