Ingen kopp kaffe men jag är tacksam ändå


20130403-075315.jpg
Godmorgon kära bloggvänner. Bekymmersrynkan i pannan är för att jag missar Gustavs goa kaffe eftersom dagens retorikkurs börjar så tidigt. Men jag balanserar den med att börja morgonen med att berätta vad jag är tacksam för.

1. Att Meryem är min granne

2. Att Daniela, Elin & jag har hittat tillbaka till varandra.

3. Att fotograferingen gick så bra igår.

4. Att Jesper fotade mig och Matheo.

5. Att Matheo vinkade till kameran.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Ingen kopp kaffe men jag är tacksam ändå”


 1. Julia - resenörd som drömmer sig bort lite för mycket skriver:

  vet du vad jag är tacksam för idag? Att du skrev inlägget ”Ibland så möter man änglar – jag mötte Tor taxichaffören” för jag fick äntligen tummen ur igår och köpte ett nytt headset för att inte drabbas av samma som Tor. Tack Elaine!
  PS. inte bara för att du skrev detta utan TACK för en fantastisk blogg!

 2. Awesome! Tacksamhet är nästan lika bra som kaffe. 😉

  Jag tänkte på en grej för ett tag sen, nämligen skillnaden mellan att störa sig på 5-10 småsaker under en dag och att vara tacksam för 5-10 småsaker under en dag. Det blir ju två helt olika dagar, även om det är exakt samma dag!!

 3. Sara skriver:

  Jag ar tacksam for att det verkar som om det i alla fall finns en liten chans att min graviditet fortsatter efter en paskhelg med blodningar och massor av tarar. Och jag ar sa tacksam for att jag har varldens finaste kille som tog helledigt fran jobbet for att vara med och se att det fortfarande finns en 6 veckors liten prick pa ultraljudet igar 🙂

 4. Ooh Elaine, jag tycker du är så himla fin i ditt hår!! De där lockarna är så söta! Har stirrat mig fördärvad på en reklam som går på tv just nu ( vet inte om det är lindex eller h&m som har den ) men iaf, finns det någon chans att en frisör skulle kunna fixa sådana lockar på nån som inte har afro?! Vet att det går att permanenta men då räcker inte mitt hår till för att det ska bli skaplig längd plus att det sliter lite grann. Tänkte om du hade koll och några tips på alt om utifall din frisör pratat nåt med dig om det? Ha en fin dag! /J

 5. Maria skriver:

  Sen kommer dagarna när tacksamheten uteblir. Graviditetstestet visade ett plus imorse och det hade nog aldrig kunnat komma så olägligt som nu. Efter mensvärk utan mens, illamående och öma bröst bestämde jag mig att testa hur det låg till, mest av allt för att lugna mig själv, att jag inte var gravid. Men pluset var där, även på det andra testet fanns det där klart och tydligt. Ringde vännen som visste att jag köpt gravtest för att pröva i panik. Hon sa ”Det ordnar sig, nu vet du iallafall att du kan bli gravid”

  Just nu vill jag lägga mig under täcket och ligga där tills ångest-spökena tagit sitt pick o pack och dragit iväg med de två plusen. Jag satt och hoppades med dig att du skulle få ditt plus, lika mycket hoppades jag att mitt plus aldrig skulle dyka upp. Just efter en universitetsexamen och mitt i jobbsökande passar inte pluset med i min världsbild just nu. Och jag känner mig så fucking jävla hemsk som inte vill något annat än att pluset ska försvinna.

 6. Ååh älskar tacksamhetslistor! Det är något jag startar VARJE dag att skriva och jag måste medge att det gjort så mycket för mig. Det har ärligt talat skiftat hela mitt energifält och är helt magiskt. Finns så mycket att vara tacksam för när man väl bestämmer sig för att kolla efter det! 🙂

Lämna en kommentar