Lite om härskarteknikerna på banker


Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Lite om härskarteknikerna på banker”


 1. Cissi - dansande vagabond singel som njuter av solens varma strålar skriver:

  Du är så skön. Sedan jag var på din föreläsning första gången och efter att ha läst din bok om härskarteknik så har jag blivit bättre på att hantera dessa knöliga härskare som man stöter på både här och där.

  Tack för all inspiration, både i yrkeslivet och i privatlivet.

 2. Lina skriver:

  Larorikt!

 3. malin skriver:

  göteborgskan i all ära men din dialekt, din röst är den mest uppskattade jag hört nånsin. du har sån behaglig röst elaine!! på allvar. kom hem till mig och läs godnattsaga haha 🙂

 4. Vad kul och lärorikt att se! Gillar Alexander också, han är så skön på nåt sätt.

  Än har jag inte vågat pruta på vår ränta, men det blir ett mål för 2013!

 5. Sanna skriver:

  Något jag och mina utländska vänner lagt märke till är den svenska viljan att hjälpa dem som är trevliga mot en. Ju trevligare du är mot någon i kundtjänst etc, desto mer ivriga blir de att hjälpa dig och kanske göra lite mer än protokollet säger. Tror du det gäller för banker också eller måste man vara hård mot dem för att få en vettig deal? Väldigt intressant klipp, ska köpa din bok om härskartekniker nästa gång jag är hemma i Sverige!

 6. Fiapia skriver:

  Haha, du ska nog va glad att ”hon på svt” sa så till dig för den anekdoten kan du använda ofta. Har hört dig berätta den (och jag har läst den i den bok) flera gånger nu å det är alltid kul att höra den. En skön kontring så att säga 😉

Lämna en kommentar