Deshi har startat eget!!!


20130402-114250.jpg20130402-114136.jpg
En härlig lokal på Söder är work in progress. Jag tog med mig en flaska champagne idag för att fira att Deshi har tagit steget till att bli egen. Det känns så kul och hon kommer definitivt bli den mest framgångsrika afrosalongen i Sverige – jag känner det på mig. Lokalen ligger superfint och stämningen är inget annat än bra när man har Deshi som frisör. Vill ni boka tid så når ni henne på tel:08-6684000
20130402-114225.jpg20130402-153138.jpg20130402-153946.jpg
/Elaine, är så glad att hon har blivit vän med sitt afro!

Bloggvännerna har ordet

20 svar till “Deshi har startat eget!!!”


 1. Malin skriver:

  Du är alltid snygg i håret, Elaine! 😀

 2. Towe skriver:

  Åh vilken fin bild på dig! Love! kram towe.

 3. Elle skriver:

  Du är alltid vacker, men när du har ditt afro i sin naturliga form så får du extra stjärnor i ögonen, de glimmar till lite extra! Härligt att se och din glädje sprider sig. 🙂

 4. Hope skriver:

  Men vad lustigt, jag pratade ju precis med henne:-)

 5. Hope skriver:

  Och vad fint håret blev!

 6. Gamze skriver:

  Gud vilken fin bild på dig!!

 7. Romy skriver:

  Väldigt fin bild pa dig och jättesnyggt med ett stylat afro!!! Men allra snyggast är du med plattat har tycker jag,men jag förstar att det är säkert jobbigt och kräver mycket tid att fa det vagigt och fint 🙂

 8. Caroline skriver:

  Så himla fint! Vilket bra jobb hon Deshi gjort 🙂 Tycker du är som finast i ditt afro, du passar så bra i det.

 9. Cissi - dansande vagabond singel som njuter av solens varma strålar skriver:

  Kul att Deshi vågar satsa på en egen salong!! Önskar henne all lycka och framgång.

  Ps. Himla fina lockar, blir riktigt avis. ds.

 10. Maria- walking dead frälst kognitionsvetenskaps student skriver:

  Wow vad fint!

 11. Amie skriver:

  Va fin du är! Kul att hon startat eget. Jag bor i småland och åkte till Sthlm för att få mitt krull uppstyrt. Här nere har jag inte hittat nån som lyckats. Blev klippt av Deshi minns jag, det blev väldigt bra 🙂 Hur gjorde hon med ditt hår? Vilka produkter använde hon?

 12. Lady Dahmer spökar lite i mitt huvud och säger åt mig att ”hur man ser ut är inte viktigt”, men idag tänker jag strunta i det och bara säga hur grymt fin du är med håret på just det här sättet! Alltid annars också såklart, men ditt naturliga hår lyfter fram ditt ansikte extra mycket 🙂

 13. Charity Odum skriver:

  Grattis Deshimona! Önskar dig All Lycka o framgång till din alldeles egen Salong!!!:-)

 14. Tove skriver:

  Vad underbart söt du är i dina vackra lockar! Bra jobbat.
  Kram Tove

 15. Anna skriver:

  Hot-hot-hot!

 16. Jag är också glad att du blivit vän med ditt afro. Det gör att vi stackare utan dessa vackra lockar får njuta liite av dina!

Lämna en kommentar