Vad skulle vi göra utan Meryem?


20130401-165733.jpg
Meryem kom över på kaffe imorse och släppte bomben; hon kanske flyttar från Liljeholmskajen. Det känns hemskt med tanke på att jag för några nätter sedan drömde att vi bodde ute på Älgö och jag säger att ”Jag börjar gå till Meryem”. I drömmen slår jag på min Runkeeper och den säger att jag är framme hos henne om två dagar. Usch. Men nån gång skulle det hända, vi har ändå bott som grannar i fyra år. Jag skulle inte ha emot att alltid på granne med Meryem. Men men, vi tittar ju ändå på hus. På tal om hus så var vi hemma hos några kompisar som också tittar på hus men i Gamla Enskede. Jag vet inte vad jag tycker om det. Det är förvisso vår sida om stan, men priserna. Är det inte så att du får ett hus i sizen av en skokartong för 8 miljoner? Det var hursom väldigt trevligt hos Camilla, Johan och deras barn. Jag tycker vi ser ut lite som släktingar på korten.

20130401-171406.jpg20130401-171417.jpg

/Elaine, sitter på tunnelbanan mot Paul & Rana där det ska tittas på ett avsnitt av Games of thrones!

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Vad skulle vi göra utan Meryem?”


  1. Jennifer skriver:

    Hej Elaine!
    Jag är född och uppvuxen i Gamla Enskede och kan varmt rekommendera det! Perfekt för barnfamiljer och nära till dagis, skolor, idrottsplats, grönområden, matbutiker och bra kommunikation till stan. Superområde helt enkelt! Även om priserna är lite höga så är de väl värt det enligt mig! Helt klar värt o titta på!

  2. Ewa skriver:

    Enskededalens villaområde och Pungpinan är mysigt, det finns även radhus där. Nära till skog och Hellasgårdens reservat och Söderbysjön och Flaten-sjön. Och Kärrtorp är det nya heta området på väg upp :=)

Lämna en kommentar