Knivsta, märkligt huvud och tid hos hudläkaren.


20130322-135633.jpg
Föreläsningen i Knivsta gick riktigt bra. Det var ett bra gäng som redan förstod kommunikationens betydelse, så jag behövde aldrig argumentera för att det är viktigt. Jag kunde prata om verktygen direkt. Det är så skönt med sånna dagar. Nu ska jag till hudläkaren och kolla min hud som har tendens att flagna en gång i veckan. Extremt torr i ansikte och hårbotten. Ska bli skönt att ta tag i. Föreläsningen i Bergen igår gick toppen. Det vet man om uppdraget leder till fler förfrågningar och redan idag så fick vi några stycken – så kul. På tal om Norge så tycker jag tidningen Stella fångade några coola foto på mig. Det är faktiskt exakt det jag har på mig idag. 🙂 först tyckte jag att huvudet såg litet ut på ett kort, men såg jag att allt hår fick halsen att se megasmal ut. 🙂

20130322-142806.jpg

UPPDATERING: Jag VISSTE väl att bilden här nedanför såg konstig ut. Tydligen så har fotografen klistrat in mitt huvud från en annan bild och klistrat ihop med min kropp. Jag tycker man ser att ansiktet svävar i luften. Haha, oh well. Någon ska man väl vara med om en retusch chock. 🙂

20130322-142813.jpg

Det är till deras aprilnummer. Jag ska föreläsa på deras event i April. Definitivt något för er norska bloggvänner!

20130322-143825.jpg
Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Knivsta, märkligt huvud och tid hos hudläkaren.”


 1. Blir så sugen på att byta inriktning och åka runt och föreläsa när jag läser din blogg! ”Tyvärr” har jag ett jobb jag stortrivs med (jurist med egen byrå) men kanske kan man kombinera genom att nischa sig på något inom juridiken, föreläsningsmässigt alltså, och börja föreläsa om tex familjerätt eller något liknande?

  • Emma - tränings- och godmatintresserad juriststudent skriver:

   Meh åå har du egen byrå?
   Gud vad häftigt.
   Eller måste ju vara massor med jobb och så men vad kul att få vara sin egen chef. Nu måste jag gå in och läsa din blogg!

   • Utan att nämna namn så hamnade jag hos ett misogynt äckel efter min examen så jag och en tjej till startade eget. Mycket jobb ja, men bästa beslut jag tagit! Visst, jag har inte kunnat vara föräldraledig 100% utan jobbat ca halvtid från att min dotter var knappt 3 månader, men i längden tror jag att jag kan ägna mer tid åt henne genom att vara egenföretagare än att jobba på en byrå med ”närvarokrav”.

    • Emma - tränings- och godmatintresserad juriststudent skriver:

     Usch då. Man är ju lite nervös inför anställning och så… Men det där låter som ett mardrömsscenario.
     A precis, det där med att man absolut måste infinna sig på jobbet mellan 07 och 21 som det verkar vara på de första byråerna måste vara jättejobbigt om man har eller vill ha barn…
     Är du familjerättare?

     • Min dröm har aldrig varit att jobba på en stor byrå utan jag ville egentligen bli åklagare 🙂 Nu blev det som det blev (inte försent att sadla om och bli åklagare visserligen men nu trivs jag med detta). Vi håller mest på med humanjuridik (vilket man tyvärr inte tjänar grova pengar på men det är mest givande i mina ögon) så det blir mest familjerätt, migrationsrätt, brottmål i den mån vi får ta uppdrag när vi inte är advokater (än) osv. Vi åtar oss allt 🙂

 2. Maria skriver:

  Vad heter er bilbarnstol och vilken är modellen :)?

 3. Klara skriver:

  Förresten, tror du Gustav kommer skaffa blogg någon gång? Det skulle vara kul att läsa ”från båda sidorna” som Bella och Odd! 🙂

 4. Astrid skriver:

  Visst ser jag bara fel. För visst sitter han bakåtvänd?

 5. Naprapaten med store drømmer for sin egen klinikk, ny maks i knebøy, og et lite knøtt. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. skriver:

  Tusen takk for tipset Elaine, nå har jeg kjøpt billetter til meg og min bestis! 🙂

Lämna en kommentar