Andra gången jag träffade Bella


20130322-092630.jpg
Det var under Almedalsveckan 2010. Så himla kul att vi knappt kände varandra när kortet togs, men vi klickade direkt. I eftermiddag ska vi fika. Jag har saknat henne, min Bella. Vi träffas ju inte lika ofta som förut, men det är ju för att jag fick barn och hon fick valp och Odd. Men det är skönt att vi vet var vi har varandra oavsett.

Nu ska jag ha en retorikkurs i Knivsta. Gustav och Matheo skjutsade hit mig för Gustavs föräldrar bor i Knivsta. Så de passar på att hälsa på dem.
20130322-093030.jpg
Dagens business outfit är denna. Lite knepigt, kavaj kan vara för mycket för målgruppen, men jag har jeans och Dr Martens som tar ner det lite.
20130322-093954.jpg
/Elaine, undrar om hon är allergisk mot smink, tårarna rinner och ögonen kliar.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Andra gången jag träffade Bella”


 1. Emma - Målsatsande tvåbarnsmamma skriver:

  Hej Elaine!

  Jag är konsulent för ett hälso- och skönhetsföretag som heter LR Health & Beauty. De satsar på kosmetikaprodukter utan mineraloljor och parabener och passar jättebra för de som är lite känsligare (eller egentligen borde ALLA vara noga med att använda så rena produkter, då parabener bara är ett utfyllnadspreparat som inte är bra för människan alls). Hör jättegärna av dig till mig om du vill veta mer!

  Ha en bra dag och lycka till på retorikkursen!

 2. Liz skriver:

  Vad är det för målgrupp?

  Tycker just det här med ”retorik i kläderna” är så intressant. Vi förmedlar så mycket genom vad vi har på oss, samtidigt som jag egentligen vill tycka att det inte ska spela någon roll. Vilket inte gör det mer intressant!!

 3. Hope skriver:

  Du kan vara allergisk mot pollen ( fick pollenallergi när jag var 25 år )
  Eller så är du bara väldigt torr i ögonen eftersom du varit gravid och ammar, blev extremt torr i ögonen de gånger jag var gravid, det är tydligen vanligt.
  Dumma hormonförändringar, hoppas att det blir bättre!

 4. Helena skriver:

  Åh, vad härligt med sån vänskap som finns kvar i bakgrunden när man hamnar lite i otakt i livet… Ett tag var ni i samma fas, och någon gång igen kommer ni säkert vara det igen. Och då umgås man ju mer. När man gör samma typ av saker i vardagen. Men att det är ok att det blir mindre ett tag, inte alla relationer som överlever det. Då vet man att man har hittat en riktig vän :D.

 5. Mina allergier började med kliande rinnande ögon 🙁 så jag ar tvungen att sluta med smink. Sen upptäckte jag mineralsmink, halleluja 🙂

  Rekomenderar silk naturals varmt, bra grejer till skrattretande låga priser, billig frakt och jättebra kundservice. (ånej nu låter jag som tv-shop men det är för att jag är så glad att kunna sminka mig igen) 😀

 6. Louise skriver:

  Åh, där växte jag upp!
  Vart i Knivsta hölls din kurs?

  Ta hand om dig!

 7. Sanna skriver:

  Försökte hitta din mailadress, men lyckades inte hitta den. Därför kommenterar jag istället. Jag läser din blogg dagligen men kommenterar aldrig. Men de senaste dagarna har dina inlägg verkligen satt spår. Blev så berörd att jag tvingade min man att läsa dina inlägg och till och med han var helt såld. Så nu var jag bara tvungen att skriva och berätta att du är magisk. Du inspirerar mig enormt och du verkar ha ett hjärta av guld. Så modigt och ärligt att berätta om dina gravidtankar, du är långt ifrån ensam. Ditt inlägg med taxichauffören, helt magiskt! Du verkar se varje individ och verkar ha ett genuint människointresse.
  Tack tack tack för din underbara blogg!
  // från en tjej som är mammaledig till en tre månaders dotter.

 8. Emma - Målsatsande tvåbarnsmamma skriver:

  Hej (igen)!

  Det var jag som skrev inlägget ovanför, om LR Health & Beauty. Det är inte meningen att tjata/spamma, men fick bara en tanke som jag inte kunde släppa och var därför tvungen att skriva ett inlägg till (så kan jag gå vidare sen 🙂

  Som konsulent innebär det att vi har produktvisningar. Inte sällan i samband med tjejmiddagar/tjejfester så bjuds vi in och kommer och visar våra produkter, gästerna får klämma och känna och vi kan hjälpa till att sminka lite. Brukar vara ett mysigt och populärt inslag i tjejfesten 🙂

  Du verkar ha ett sånt härligt tjejgäng och det skulle vara så himla roligt att få komma till er och ha en visning! Om du har någon tillställning planerad och känner att du skulle vilja att vi kom och pratade lite så skulle det vara jätteroligt 🙂

  Phu, tack för ordet! 😉

Lämna en kommentar