Jag vill ha en ny header, en fotograf och stylist för jobbet!


Jag tänker mig en galet cool färgsprakande bild på mig i RIKTIG funky business, höga klackar, stort vackert afro, sittandes lite lagom busigt/drottninglikt/arrogant/med glimten i ögat i en färgstark och cool fåtölj. Det ska vara i en underbar miljö och krypandes på golvet mot kameran – Gustav (hahaha) nej skoja bara, Matheo förstås. Finns det en fotograf där ute som kan göra det? Jag kommer att behöva fotograf och stylist till mig och Matheo! Sen skulle jag vilja ha en liten krona på mitt afro så att jag blir en inofficiell Afroprinsessa, men egentligen vill jag vara en Retorikdrottning! Hahaha, inte blygsamt alls. Men det är det som är tanken, en helt jantebefriad header med glimten i ögat, för sån är faktiskt jag. Herre gud nu är jag helt överpeppad på det här! En superwoman header med glimten i ögat! VEM KAN HJÄLPA MIG MED DETTA?

 

Bloggvännerna har ordet

23 svar till “Jag vill ha en ny header, en fotograf och stylist för jobbet!”


 1. Vilken kanonidé! Ser fram emot resultatet! 😀 Kram

 2. Sarjon skriver:

  Hej! Min underbara syster tror jag skulle göra detta väldigt bra. Kolla in hennes hemsida. Tora Lindström heter hon. Hon är väldigt duktig. Kram på dig å tack för att du är så grym!

 3. Emma skriver:

  Oh vilken underbar idé!! Jag jobbar som fotograf och skulle mer än gärna vilja vara med och fotografera dig för att förverkliga den 🙂
  Jag vill höra mer om din idé, det är helt fantastiskt att få vara med från början i processen och sen jobba fram något tillsammans. Du får gärna skicka ett mail och berätta lite mer vad du har tänkt dig.

  Ha en fortsatt bra dag!

  ps. Det här inlägget gjorde att jag för första gången vågat komnentera på din blogg, trots att jag har läst den längre än jag kan komma ihåg. Jag beundrar din glädje, styrka och målmedvetenhet. Tack för bästa bloggen! ds

  • Elaine skriver:

   Hej Emma! vad roligt att du vill göra jobbet och att du äntligen kommenterar! haha! Kan du skicka mig ett offertförslag så kan jag lättare ta ställning! Jag har nog tänkt mig precis så som jag skriver i bloggen. Kommer inte på nåt mer. 🙂

 4. rebecca skriver:

  har en kille i Norge som är sjuukt duktig- Tom Haga.
  http://www.tomhaga.no

 5. Anna Lauridsen skriver:

  Sure! Låter skitkul 🙂 Kontakta mig! Bor strax utanför Helsingborg. Träffar dig gärna på en fika så kan vi spåna! Känner även en stylist som säkert skulle hänga på 🙂

 6. Jesper Anhede skriver:

  Jag vill alltid och pratar gärna idé den 19/3 om du inte behöver ta bilden innan dess =)

  • Elaine skriver:

   Det tycker jag vi gör! Men kan inte du skicka kostnadsförslag för jobbet också! Vet inte om jag har råd mig dig denna gång även om du är min favorit! 🙂 Ses den 19:e!

 7. Petra - powerpingla i förorten skriver:

  Kolla in http://www.haarla.se en otroligt kreativ tjej men även en duktig fotograf!

 8. Hope skriver:

  Malin Sydne, som tog fantastiska bilder på Kristin Gidlund!

 9. Vanesa skriver:

  Ja! Jeg er frisør og make up artist og kan style deg! 🙂

 10. Underbara Linda Hallberg är utbildad Make up artist och hårstylist
  http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/

  Superbraiga Michaela Dahlström är en 18-årig fotograf
  http://michaeladahlstrom.se/

 11. T skriver:

  Kolla in Tobias Fischer! Han har tagit mycket av den typen av bilder och är dessutom otroligt trevlig 🙂 http://www.fotografiskbild.se

 12. Joanna skriver:

  Vilken underbar idé! Du är vår allas drottning 🙂

  Kram!
  Joanna

 13. foto kan jag inte ta, men du vet att jag gärna hjälper med designandet.

 14. Så otroligt coolt! Tycker verkligen att en sådan bild skulle passa din blogg utmärkt!

 15. Det låter som en helt fantastisk idé där kreativiteten kan sprudla! 🙂 Jag är utbildad makeupartist, hårstylist och stylist och min sambo är fotograf och webdesigner, vi skulle kunna göra denna vision till verklighet! Titta gärna in på http://www.softboxdesign.com och på http://www.lippstick.se

 16. Isabel skriver:

  Hej!

  Fin sida, och behöver du fotograf/kreatör så kontakta gärna oss, kan du se våra bilder och arbeten på http://www.facebook.com/fotamig.se och det är lite annorlunda bilder vi fokuserar på. Känslan, färg och teknik, utifrån tema, miljö.

Lämna en kommentar