Friday night – middag på AG:s


20130208-175155.jpg
20130208-180211.jpg
Det känns helt overkligt. Ikväll ska jag inte vara kossan Mu eller mamma Elaine. Ikväll ska jag på dejt med min vän Amanda. Vi ska äta middag på AG:s och jag ska njuta så in i vassen. Jag tänker inte ha dåligt samvete för att jag har lite Me-time. Jag ska äta en god middag, prata av mig, lyssna en massa och äta en god dessert… Kanske två gos desserter. Jag vet inte vad som har hänt men sen Matheo fyllde sju månader så har jag tappat vikt. Jag får nästan kämpa för att hålla den. Är det så att man förbränner mer när man ammar efter 6 mån? Det känns så? Jag väger 64 kg och börjar få en benig rumpa. Känns inget vidare, jag vill ju ha en muskelrumpa. Jag är förresten fortfarande sjuk, men har lovat Amanda att jag inte ska hångla upp henne. Kan jag jobba så kan jag träffa vänner, bara jag inte smittar ner dem. Det här är min enda chans på hela veckan då jag får göra nåt skoj, jag tror att det kommer pigga upp mig massor.20130208-175813.jpg

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Friday night – middag på AG:s”


 1. Louise skriver:

  Citronsorbeten är sååå god! Måhända enkel men mums på den:-)

 2. Fru K Porschemamman skriver:

  Det där med vikten är bra underligt. Jag slutade med vv för tre veckor sedan (försöker köra jämnviktsprogrammet) och har ändå gått ner tre kilo. Tre kilo jag verkligen inte ville tappa. Det känns som att kroppen inte har fattat att den ska ligga kvar där den är och det spelar ingen roll vad jag stoppar i mig. Jag försöker bygga muskler och det går man ju upp i vikt av men det tar tid. Knepigt läge!

 3. Marie skriver:

  Åh vilken härlig fredagskväll! Själv smuttar jag på ett glas rödvin och läser några rader i Härskarteknik, medan maken nattar bebisen! Inte heller så dålig fredag!

 4. Jessica skriver:

  Jag tappade med massa vikt i slutet av amningen. Nu är jag mycket smalare än innan jag blev gravid. Och brösten så små så små . Hmm så nu äter jag som bara den så jag går upp lite igen för detta är fan inte gött efter att vart tjock mysig och kurvig till smal och okvinnlig med liten stjärt nä mer bygga muskler och mat får de bli! 😀

  • kim skriver:

   är man okvinnlig för att man har liten stjärt och väger lite? är inte det lika taskigt som att säga att någon som är kurvig är tjock? jag är fruktansvärt smal, har varken bröst eller rumpa och kan inte gå upp i vikt. kan inte jag få känna mig kvinnlig då? löjligaste kommentaren jag har läst här inne!

 5. Du påminner mig alltid om hur snyggt det är med kavaj!

 6. Pauline skriver:

  Sluta amma när min kille var 7,5 månader… Var då ner på 48kg, min normal vikt är 55kg!
  Rasade i vikt under hela amningen men slutade inte bara pga av det men de var en stor anledning!
  Kram

Lämna en kommentar