Stefan och förhandlingsteknik


Jag kan bara sitta och titta på honom och känna mig alldeles varm över att han är min vän. Att vi har känt varandra sen vi var nitton och bodde i ett kollektiv i London tillsammans. Vi åt nudlar och bönor nästan varje dag – vi hade inte råd med annat. Nu är han här för att fira sin systerdotter Rebecka, som fö är en bloggvän :), 15-årsdag. Vi snackade Rhetoric boot camp i NY. Stefan kommer boka bord på grymma restauranger för alla kursdeltagare.

By the way! Stefan fick ta med sig brudklänningen redan nu, jag orkar inte ha den i garderoben längre. Är det INGEN som vill köpa den? Flera säger att ni vill, men inte har råd. Men förhandla med mig. Säg, jag ger dig 15.000 bananer! Jag kanske säger nej, men det är värt ett försök för en klänning som kostade 38.000. Ni kan ju få värsta dealen! Fem dagar kvar!

/Elaine, sitter på tåget till Göteborg och tänker att det är alldeles för lite förhandlingskultur i Sverige!

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Stefan och förhandlingsteknik”


 1. Anette skriver:

  Hej!
  Hviken storlek er det på brudekjolen igjen?

 2. Din klänning ser ut som min drömklänning men utan en ring på fingret och troligen några år till innan jag och min prins gifter oss så får sådana här beslut vänta 🙂 Men jag förstår att du tycker det vore kul om någon läsare fann sin drömklänning i din! 🙂

 3. Såna vänner är ovärderliga! Och vad spännande med retorik bootcamp! =) Lusläser just nu ”modern retorik” och på sängbordet ligger ”härskartekniker” och väntar! Ha en finfin fredag 🙂

 4. johanna skriver:

  Såg att du är i Göteborg, åh vad jag önskar att jag skulle stöta på dig så att jag kan ge dig en kram, även om jag säkert skulle vara blyg!

 5. Rebecka Pålsson skriver:

  Hej! Gud vad Stefan och Matheo är söts tillsammans!:)<3
  Kram saknar dig!

 6. Jennifer skriver:

  Wow, 38 loppor för en brudklänning. Min kostade 9 och jag tyckte det var extravagant. Tycker det är härligt att du gick all in och slog till på en Vera Wang. Just den dagen ska man känna sig som en prinsessa och du var supervacker i den klänningen =) Kanske vettigt att låta S ta med den till staterna, säkert någon där som är bredd att betala.

Lämna en kommentar