Men HUR kan jag ha missat niotillfem?


20130131-010113.jpg
Hon är ju alldeles, alldeles underbar! Igår natt sträckläste jag hennes kärlekssaga med Ludvig. Jag läste om när det tog slut och minnet av mina heart break hotel perioder väcktes till liv. Jag ska blogga om det, jag lovar. För visst nu är ju bloggen en sorts ”And they lived happily ever after”-blogg. Men jag vill ju dela med mig av vägarna hit. Jag dela med mig av tiden innan retorikexpert Elaine, då jag frontade varor på Konsum och pratade ihjäl kunderna i kassan för att jag var en understimulerad kassörska. Nej. Jag var en retoriker som jobbade som kassörska. Så var det. Oj vad jag är blogginspirerad av Sandra. Kristian Gidlund är ju min favoritförfattare, han kan jag inte inspireras av för han är så beyond. En SkrivarGud utan dess like. Jag kan bara fascineras av honom. Det är inte fel att läsa och bara beundra. Som en sumobrottare beundrar att Bolt springer fort, men försöker för den delen inte att springa själv. Så känner jag för Kristian Gidlund. Sandra däremot, hon inspirerar mig att öppna dörrar till livet som fortfarande är personliga utan att vara för privata. Gud vad jag gillar henne! Jag är så glad att hon är på bloggtoppen, saker och ting håller på att ändras. Det är bra skit på bloggarna nuförtiden.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Men HUR kan jag ha missat niotillfem?”


 1. Lorraine skriver:

  Elaine, jag drömde att vi tränade tillsammans i natt! jäklar vad starka vi var 😀

 2. Marie skriver:

  Niotillfem är en av mina favoritbloggar!

 3. Malin skriver:

  Förstår inte hur du kan ha gått miste om den! Superfin blogg ju!

 4. Sminkhörnan skriver:

  Håller med, hon är ljuvlig och alldeles underbar. Precis som du <3

 5. Olivia skriver:

  ja fast alltså niotillfem har väll varit på bloggtoppen i ganska många år nu? Men jag håller med dig! har läst sandra sen jag var 16 och gud vad hennes texter har hjälpt mig genom åren, ingen förstår en deppig tonåring som sandra 😉

 6. Ellan skriver:

  Hej Elaine,
  En fråga om något helt annat! Du har flera gånger nämnt att chamonelle (?) gör fantastiska klänningar. Var finns dom, var det sturegallerian? Och nu min viktigaste fråga, vad är det för prisklass? Är dom jättedyra?
  Kram och tack för en bra blogg!

 7. Kristina skriver:

  Hon är grym! Följer hennes blogg slaviskt, som med din! Och ja, bloggvärlden är just nu himla inspirerande!

 8. tyraelvira skriver:

  hon har finaste bloggen! mums

 9. Anna skriver:

  Åh ja den bloggen är helt underbar! De jag följer slaviskt är den, Meekatt och din såklart 🙂

 10. Pauline Ågren skriver:

  Ja Elaine, HUR kunde du missa?! Hon är världens mest fantastiska. Läs igenom alla hennes texter, såsom ”om sorg”, ”att göra slut”, osv. Och hennes krönikör. Och hennes bilder. ALLT. Hon är fantastisk!

 11. Frida - fd elitidrottare som älskar att resa skriver:

  Jag är också imponerad av att du lyckats missa Sandras krypin! Älskar hennes blogg!

 12. Linda Öberg skriver:

  Nuförtiden? Hon har ju varit storbloggare sedan bloggarna först började bli populära?

Lämna en kommentar