It’s good to be home!


Jag ville bara säga det! Morgonpasset gick bra. Kaffet smakar gudomligt och tvättmaskinerna är igång. Idag ska jag och Matheo bara landa i Sverige. Vi ska ta en fika med Teresa och sen med Crille – har saknat honom massor! Sen ska vi till stan och shoppa lite och sen blir det hem och laga middag till hela familjen. Gustav och jag är som sagt planeringsnördar och idag är det min matlagningsdag!

Tack för alla era fina kommentarer och intressanta diskussioner kring mina blogginlägg och med varandra. Så kul att ni stämmer träffar. Esther, startar du församling i Sverige så kommer jag på besök! 🙂

Så kul att Anna blev glad över länkkärleken som hon kallar det! 🙂 Kika så förstår ni vad hon menar. Mer länkkärlek till folket!

Går det bra med träningen? Mår ni bra! Vad gör ni idag? Jag har saknat er!

Just det en liten träningsuppdatering. Jag mätte midjan idag och den är nere på 81 cm efter fyra veckors semester. Känns bra. Nu är jag bara 2cm från mål och den är inte det minsta rynkig mage heller. Lite extra hull och jag gillart’. Vågen står stadigt på 66kg så jag är i samma viktklass som innan jag blev gravid. Skönt att viktväktartiderna är över och all fokus är på styrka nu.

Nu blev det här blogginlägget längre än jag tänkt. Jag skulle ju bara säga att det är skönt att vara hemma. För det är det! 🙂

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “It’s good to be home!”


 1. Hope skriver:

  Heja Elaine, vad duktig du är!

  Nä träningen känns inte rolig det är alltid så hysteriskt, hetsigt och trångt på gymmet efter nyår så jag promenerar istället, måste nog börja göra lite styrketräning hemma också.

  Men du, det är vår i luften 🙂

 2. Hej Elaine! Härligt att du verkar få en bra dag. Tänkte på din dag igår, men skrev inget. Det blir så där knasigt ibland och man inte riktigt vet vad man ska säga. Hoppas i alla fall att stunden och farvälet var som du önskat, även om ett farväl inte är önskat i sig. Tror du förstår vad jag menar 🙂

  Jag går lite samma väg till mötes. Sitter bara i princip bara och väntar på att telefonen ska ringa och de ska säga det där hemska som jag inte vill höra. Och jag vet att det kan ske i morgon likväl som det kan ske om ett år. För just nu vet ingen någonting, bara att det är på väg. Att sväva i ovisshet är bland det värsta. Ohanterbart på något vis samtidigt som livet måste gå vidare.

  Men kul att du mår bra och att du når dina mål 🙂 Jag ska nå mina också, har jag bestämt mig för. Jobbar dock inte riktigt lika hårt då tummen sitter väldigt hårt fast ibland. Men, den har då börjat ge med sig i alla fall. Så nu ska jag köra mitt första hemma-pass. Hejja mig!

 3. Fredrik Ö skriver:

  Välkommen!
  Vi har ju inte märkt av att du har varit borta, förutom alla fina bilder och uppdateringar :)!
  Ha det bäst!

 4. Malin - Nära sin universitetsexamen, lycklig, har funnit drömpraktiken, hoppas hon finner modet. skriver:

  Har aldrig kommenterat här innan. Men kände att i dag var det dags. Blir så himla inspirerad av dig Elaine. Din glädje och positiva person kommer verkligen fram genom din blogg tycker jag. Önskar att jag vågade satsa, på det sätt som du gör. Våga tro på att 2013 år året!

  Fann igår min drömpraktik. Ett eventföretag med inriktning åt vintagehållet. Hemsidan gjorde mig lycklig. Var som om jag sprungit på mitt egna framtida drömföretag. Vid närmare research visade det sig dock vara ett jättelitet företag, med mycket liten årsomsättning. Då blev jag plötsligt tveksam, realisten i mig tog över. ”Där kommer jag aldrig kunna få jobb. Hur ska jag någonsin kunna leva på detta i framtiden?” Skulle behöva någon som tror på mig, även om jag vet att jag borde göra det själv. Men har så svårt att stå upp för mina drömmar de som jag känner, om än av välmening, är skeptiska, se det svåra, se den realistiska verkligheten.

  Hur hittar man modet att inte lyssna på dem och i stället våga satsa fullt ut? Verkligen låta 2013 bli möjlighetens år?

 5. Längtar framåt skriver:

  Hej Elaine!
  Din blogg sticker verkligen ut. Den gör mig på riktigt glad och varm och hoppfull. Därför är det extra skönt att läsa den nu, när mitt liv är lite upp och ner. Jag ligger hemma i influensa, olyckligt kär och orolig över i princip alla områden i livet just nu. Du inspirerar till att köra på och ”veta” att det blir bra. Tack.

 6. elina skriver:

  Har saknat dig!! Så skönt att du är hemma igen, du är så inspirerande! Du har blivit lite som en storasyster för mig, så välkommen hem sis! 😀

  Massa kramar!

 7. Linda - utbildare som vill leda, inspirera och möjliggöra! skriver:

  Välkommen tillbaka till vardagen! Där i den vi hittar framgångarna.

  Bra jobbat med minskning av mått i midja! Själv är måtten stilla och träningslusten har sjunkit. Behöver hitta bra träning att göra hemma. Det är fortfarande för mycket folk på gymmet så jag tappar fart så fort jag kommer dit. Att stå i kö till maskinerna är inte min grej.

 8. Esther - Nygift i Paris skriver:

  Yes please Elaine! Det känns som att du gav mig högsta betyg på mina framtidsdrömmar, rätt coolt från någon som inte gillar församlingar 🙂 jag lovar att höra av mig såklart 🙂

  Tack för din underbara blogg, den är så inspirerande på så många olika plan. du är grym!

 9. Emma - röd rojalist som vurmar för genusfrågor skriver:

  Elaine, jag måste fråga dig om var du mäter midjemåttet? Tar du där man är som allra smalast?

 10. Linnea skriver:

  Hej Elaine!

  Jag har funderingar angående din träning men främst din kost. Hur tänker du? Eller äter du precis vad du vill? Och skulle du kunna ge tips på dina favoritövningar?
  Känner att min inspiration har avtagit och jag behöver chocka kroppen för att komma igång igen. 🙂
  Stor kram till dig!

Lämna en kommentar