Hej då Sao Paulo tack för den här gången!


Vi var på en underbar restaurang med underbar utsikt igår. Idag kliver vi på planet hem till Sverige och är hemma sent imorgon. Jag älskar Brasilien men jag älskar också Sverige. Det är så mycket roligt som väntar i vår. Jag har signerat kontrakt för ny bok med Forum och min förläggare till Härskarteknik Anders Sjöqvist. Vi kommer ha en Rhetoric boot camp tre dagar i New York. Våra öppna kurser i vår är nästan fullsatta och ändå har året bara börjat. Det är jag mycket tacksam för. Det svåraste med att komma hem är att begrava farfar. Ja. Vet inte vad jag ska säga om det. En dag i taget.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Hej då Sao Paulo tack för den här gången!”


 1. Madeleine skriver:

  Mitt tips till alla singlar: var bekväma med er själva. Tyck om er själva. Det är SÅ mycket lättare att hitta sin prins, och du blir dessutom otroligt mycket mer attraktiv. Gör det ni känner för. Känner ni för att röra hans arm och han frågar varför och ni inte vill ge iväg för mycket, säg bara ”behöver allt ha en anledning?”? och le flirtigt. Det funkade för mig – den kvällen kysste min pojkvän mig för första gången 😉

 2. Jag känner precis som du, ÄLSKAR Sverige men ibland så behövs det lite variation i form av nya länder, människor och intryck för att uppskatta det man har. Och utvecklas så klart.

  Som jag ser det och som min familj sagt från starten av min resa, Sverige kommer alltid att finnas kvar och hem är vart ens hjärta är, och det kan vara på fler platser än endast en. Så under tiden är det bara att testa nytt och utmana sig själv, för hem kommer man alltid till slut!

 3. Hoppas ni får en bra resa hem med trevliga och omtänksamma medresenärer.

  Jag är verkligen så förtjust i din blogg!

 4. Katia skriver:

  Bilden med er tre tillsammans är jättefin!

 5. Jessika Rödin - Blivande översättare och konsert-älskare skriver:

  Hej! Låg inatt och var lite ledsen över döda släktingar, döden i allmänhet och över alla gamla människor man ser dagligen som ser ut att ha det rätt dåligt. Körde igång filmen ”The five people you meet in heaven” och det kändes lite bättre. Den finns som bok också av Mitch Albom med samma titel som filmen, den är riktigt bra (alla hans böcker är det). Han tar i sina böcker upp döden på ett så simpelt och vackert sätt. Läs dom om du inte gjort det och få lite tröst i farfar-sorgen! Kram

 6. Ellen skriver:

  Vilken underbar klänning du har på dig, och vad fantastisk du ser ut i den!!Blev så glad när såg bilden!

  Trevlig resa & välkommen hem till Sverige och dina bloggvänner som tackar för denna resa!

Lämna en kommentar