Nu bokar jag dejt med Teresa


20130101-210601.jpg

Hon har varit med i mina nyårsmål två år i rad, det fungerar inte. Lika bra jag bokar upp en dejt tills jag kommer hem. Har ni också vänner som ni vill träffa men aldrig träffar för de inte har kommit in i vanemönstret? Man får väl helt enkelt besluta sig för att nu tusan ska du härliga människa in i mitt vanemönster, in i min vardag, i mina favoriter på telefonen.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Nu bokar jag dejt med Teresa”


 1. Helena skriver:

  Hej Elaine,

  Jag har läst lite av dina gamla inlägg på ”Jakten på Mr Right”. Jag har varit sambo tre gånger, varit singel i två år nu och det är alltid jag som lämnar förhållanden. Jag har kommit till den punkten att jag inte tror att det finns någon för mig därute, att det inte finns någon som kan ge mig fjärilar i magen för jag har nog aldrig upplevt det…

  Hur tycker du jag ska tänka?

 2. Absolut! Det där har hänt mig ofta ofta. Härligt att du tar tag i problemet! 🙂

 3. Jag har också några personer i mitt liv som jag önskar att jag träffade oftare. 🙂 (Men jag skyller på distans, de bor långt bort.)

  Jag tänkte tipsa dig om ”Rain man” – en teaterföreställning som går i Sthlm. De har premiär idag på Rival och Robert Gustavsson spelar en autistisk man. Kanske något för dig och lillebror att se. 🙂

 4. Fick syn på det här citatet: One day your life will flash before your eyes. Make sure it’s worth watching.” Vad vill jag säga med det? Jo, att tiden rusar på och det gäller att ha inspirerande människor omkring sig, som tar fram det bästa inom oss. Bra val att ta tag i ”dejten.

Lämna en kommentar