Dagens ögonblick


20130116-204603.jpg
Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Dagens ögonblick”


 1. Solange skriver:

  Finaste ögonblicken!!!!❤❤❤

 2. Åh, vilket fin bild. Ett ögonblick av kärlek.

 3. Emelie skriver:

  Vackert ögonblick! <33 kom på att jag kände precis att jag saknar din farfar i bloggen..:( han var ju så fin. 🙂 Och det var så fint när du skrev om honom och dina tankar kring det. Men alla saker har sin tid. Tycker så mkt om din blogg Elaine, är inne här nästan varje dag. Vill så gärna åka ännu mer till brasilien nu, verkar verkligen såå awesomee och vackert land!! Kramar<3<3

 4. Elaine! Väldigt fin bild! Och super roligt att vi får följa dig i din fotoresa. 🙂 Jag brinner själv för foto, jag känner mig verkligen avslappnad bakom kameran.. (Kanske är det för att man slipper vara framför? hehe) Hur som helst så är det behagfullt och skönt att vara bakom kameran… Kreativiteten sätts igång i hjärnan och jag glömmer bort allt annat! Känner du igen dig i det?

  Stor kram till dig
  & tack
  för en vettig blogg!

  / Elin

 5. WOW, breath taking 🙂
  Alltså Elaine, måste bara säga att jag funderat över nätdejtning länge och det finns på mitt nyårsmål under 2013, haha. Och jag återkommer alltid till dig och Gustav som inspiration. Nu har jag tagit tag i det och ska bli sjukt spännande att se vart detta leder 😉 Verkar rätt skoj!

  Kram

 6. Dragana -blivande förskolelärare med enorm längtan efter barn skriver:

  Jätte vacker bild Elaine! Förstår dock inte varför jag börjar gråta när jag ser den, kanske är för att jag längtar efter att få se min man med vårt framtida barn. Jag vill så gärna ha barn nu men tidpunkten är inte riktigt 100%

  Kram

Lämna en kommentar