Hej då Buzios, nu åker vi till Rio de Janeiro


Det har varit skönt härborta, men det ska bli SÅ skönt att få komma till en storstad. Buzios var helt ok, men jag tror inte jag kommer hit igen av några skäl:

Hotellet var inte alls värt pengarna. Det ser jättefint ut från bloggen, men det är så sjukt dålig kvalité på byggena här i Brasilien. 5 stjärnor här är 3 stjärnor (högst) i Sverige. Mögel och annat i ett relativt nybyggt hotell. En kvinna fick byta rum för att hon fick allergichock av all mögel som fanns i hennes rum. Vi bodde på all inclusive och maten smakade bajs. Höjdpunkterna var dagarna då vi åkte in till stan och åt.

MEN, det har varit riktigt skönt att göra Nada. Jag visste inte hur man gjorde det förut. Antar att jag lärt mig uppskatta det mer sedan jag blev mamma. På tal om mamma, Gud vad jag kommer sakna min nu resterande två veckor.

/Elaine, tycker det är himlans skönt med hälften av semestern kvar.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Hej då Buzios, nu åker vi till Rio de Janeiro”


  1. Linnea Molander skriver:

    Åh det ser så härligt ut! Jag köpte flygbiljetter igår och åker till Filippinerna 3 veckor i februari, kommer bli helt fantastiskt. Blir jätteinspirerad och ännu mera ressugen när jag ser att båda du och Bella är borta på soliga äventyr. 🙂

  2. Lovisa skriver:

    Jag kanske inte tillhör din egentliga målgrupp (om du nu har ngn sådan), är bara 19 år, men jag tycker att din blogg är så mysig! Och du verkar vara så jäkla vettig!

    Har dock en fråga; Jag är också väldigt intresserad av träning och undrar hur du gör med kondition? Det känns mest som du fokuserar på styrka, eller har du en träningsplan för konditionen också? Mest nyfiken på hur andra lägger sin tid på gymmet och vad de känner är mest effektivt för sin egen kropp. 🙂

    Kram kram!

Lämna en kommentar