”Om 10 år….” – dagens önskerubrik


Då har vi vår drömvilla någonstans i ett härligt område (vill inte begränsa mig till Stockholm). Matheo är då 10 år och har två kanske tre småsyskon (herregud vilka hängbröst jag kommer ha om jag ska helamma 4 ungar, well well). Jag har en fastighetsbyrå, Snacka Snyggt har expanderat och vi är 12 retorikkonsulter, kontor i New York och Sao Paulo. Jag är mer mamma än vad jag är business woman, eftersom businisen rullar av sig själv numera. Böcker skriver jag som vanligt och shit vad vältränad jag är. Lycklig och kär icke att förglömma. Sen hoppas jag att mamma bor i närheten av oss. Hon kommer i alla fall ha ett eget rum i vår villa, med yogautrymme, eget badrum, fin utsikt och allt. Yes box. Så ska det bli!

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “”Om 10 år….” – dagens önskerubrik”


 1. Nkosazana skriver:

  Du är väldigt lyckligt lottad att kunna ha din gulliga mamma här.. Skulle också vilja ha min mamma boende med oss. Men tror inte hon vill lämna sitt land. Visserligen var hon i Sverige för första gången förra julen men det var bara för att få se sina barnbarn. Känns väldigt dåligt då man som dotter har ett ansvar för sin mamma..

  Och du, det är inget att skämmas för att få hängbröst efter man har ammat. Det visar bara att ens kropp har används och det är något man ska vara stolt över. Det är heder att vara mamma och senare vara mormor och farmor.

  Tips, kolla på skolorna när ni flyttar till villa. Du vill INTE att din Matheo ska gå på en problem skola.

 2. josefin skriver:

  det är UNDERBART att se att du drömmer så stort. När man är i min ålder (är 19) så får man så ofta höra att man är orealistisk, borde växa upp, naiv, blind, självupptagen etc, så fort man berättar om sina storslagna drömmar (eller mål, som man kanske hellre ska kalla det). Jag är så GLAD att se en vuxen människa våga fortsätta drömma, jag önskar att jag har samma tankesätt som du om tio år. Kram!

 3. Linnea Molander skriver:

  Fastighetsbyrå? Det var lite otippat, berätta gärna mer om dom planerna! Resten låter helt självklart tycker jag. Kär, lycklig, stark, skrivande mamma med ett retorikimperium. Perfa! 🙂

 4. Ewa skriver:

  Det är inte amningen utan hormoner och graviditet som påverkar brösten. Och åldern.

 5. Underbart med stora drömmar! Låter hur härligt som helst och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer nå dina drömmar!

 6. Isabell skriver:

  Å vad härligt! Ingenting är omöjligt! 🙂 <3

Lämna en kommentar