Måldag börjar inte förrän jag är tillbaka


Det är många av er som börjar jobba idag. Men inte jag! Så några måldagar blir det inte här på bloggen förrän jag kommer hem. Men vill ni ha måndagspepp så kan ni gå in på min måndagstokiga kusin Hampus. Han bloggade måndagspepp till och med på julafton – ”Det är ju måndag” så  sa han. Hampus hittar ni här och mig hittar ni i Brasilien. 🙂

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Måldag börjar inte förrän jag är tillbaka”


 1. Marie skriver:

  Har alla semester? Verkar inte bättre, men nu hakar jag på måldagssekten 🙂 25 mål för 2013 igår och även mål för kommande veckan:
  Laga mat 4 gånger & ha med som matlåda
  Träna 4 gånger
  Förbereda inför målning av v-rum
  Boka tid med revisorn
  Gå och lägga mig senast kl 23

  Tänker att det kanske är bra att ha med lite mer utmanande mål också. Som man nästan vet att man inte klarar av? Det får ju inte vara för enkelt att klara av dem, då får man ju inte den där goa känslan när man väl uppnått ett.. Eller hur tänker du?

 2. Hampus skriver:

  Man måste koppla av också vilket ni gör på bästa sätt!!!! 😀

Lämna en kommentar