Webbkurs i fotografering! Någon som har foto- och/eller retorikmål 2013?


Tack för alla tips på fotokurser. Eftersom det kliar i fingrarna redan nu så börjar jag med Emelie Ohlssons fotokurs på webben. Jag sitter i detta nu och lär mig att Auto är ett big no no! Vad är min kamera på? Auto… Jag gillar Emelies formuleringar:

”Jag sneglade på hennes programval (ja det är lite arbetsskada) så såg jag att hon använde den gröna triangeln, det är lite som att bo på utedasset när man kunde bo i sin fina villa på samma tomt.”

Vill ni som jag bli bättre fotografer 2013 så kör på Emelies kurser. Jag kommer med största sannolikhet gå fler kurser. 2013 ska bli ett fotoår.

Emelie har en riktigt bra deal nu.

Ni hittar hennes kurser här. 

Det här med webbkurser är himla bra om man vill lära sig något nu nu för ett bra pris dessutom. Har ni som nyårslöfte att bli bättre kommunikatörer så finns vår webbkurs i retorik att köpa för 449 här. Det är riktigt bra pris med tanke på att en kursplats IRL annars kostar 12.400. Folk som har gått webbkursen är riktigt nöjda. Vi har två kurser, grundkursen Snacka Snyggt hittar ni här och webbversionen Snacka Snyggare är en maffigare version av Snacka Snyggt så välj en av kurserna – inte båda. Här är vad våra kunder säger om webbkurserna.

””Efter att ha sett Elaine live i Karlstad så var kursen Snacka Snyggt ett självklart val, och den levererade över mina höga förväntningar. Retorik som presenteras på ett modernt och lättförståeligt sätt med glimten i ögat, som får mig att vilja fördjupa mig mer i ämnet. Och att göra kursen i min iPad fungerade perfekt. Rekommenderas!” Ronny Blom. NLP Practitioner.

Här ser ni mer vad det innebär.

Nej, nu måste jag djupdyka i Emelies fotokurs. Oj vilken fin blogg jag kommer ha 2013! 🙂

/Elaine, retar sig på att hon heter Elaine Bergqvist på filmen.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Webbkurs i fotografering! Någon som har foto- och/eller retorikmål 2013?”


 1. haha älskar bilden! Typ ”galet-peppad-på-fotokurs-min”!
  Var tvungen att kolla min kamera. Den står också på auto.. Haha!

 2. Lena skriver:

  Mitt fotomål är att under 2013 ta en bild varje dag som JAG är nöjd med, sedan låta pappa (ok, jag är över 30, men han är den bästa bildkritikern jag känner) kritisera, det måste jag ju lära mig nåt på:-b

 3. SoffanS skriver:

  Hallå Elaine!
  Älskar din blogg, kollar den flera gånger varje dag och inspirationen flödar verkligen när man läser om dig, mål och livet!

  Fundering om din webb-baserade retorikkurs!
  Jag har boken snacka snyggt och undrar hur mycket som är därifrån, skillnader osv. Är det typ boken + övningar som är ”konceptet”?

  Lev livet nu! Kramar

 4. Vad roligt, mitt nyårsmål är också att lära mig funktionerna på kameran och bli en bättre fotograf! Har kikat lite på web-kurser och ska kolla närmare på kommentarerna till ditt förra inlägg för mer tips. Det följde med en kurs när jag köpte kameran så man kanske ska rota fram papprena och se vilka tider kursen är. I Gbg visserligen, men det är inte så långt dit 🙂

 5. Maria skriver:

  Jag kan rekommendera Moderskeppet Guld, http://guld.moderskeppet.se

  De har massvis av kurser inom foto:
  http://guld.moderskeppet.se/kurser/omrade/fotografi/

  99kr per månad, fungerar typ som spotify, se så mycket du vill och orkar.

 6. […] var faktiskt lite nervös över mitt sociala experiment, att vara fotograf för en dag och dessutom fota främmande personer. Få deras förtroende och dessutom lyckas knäppa en bra bild. Min metod, som är väldigt […]

 7. Peter skriver:

  Japp, moderskeppet är guld med utförliga beskrivningar.

Lämna en kommentar