Webbkurs i fotografering! Någon som har foto- och/eller retorikmål 2013?


Tack för alla tips på fotokurser. Eftersom det kliar i fingrarna redan nu så börjar jag med Emelie Ohlssons fotokurs på webben. Jag sitter i detta nu och lär mig att Auto är ett big no no! Vad är min kamera på? Auto… Jag gillar Emelies formuleringar:

”Jag sneglade på hennes programval (ja det är lite arbetsskada) så såg jag att hon använde den gröna triangeln, det är lite som att bo på utedasset när man kunde bo i sin fina villa på samma tomt.”

Vill ni som jag bli bättre fotografer 2013 så kör på Emelies kurser. Jag kommer med största sannolikhet gå fler kurser. 2013 ska bli ett fotoår.

Emelie har en riktigt bra deal nu.

Ni hittar hennes kurser här. 

Det här med webbkurser är himla bra om man vill lära sig något nu nu för ett bra pris dessutom. Har ni som nyårslöfte att bli bättre kommunikatörer så finns vår webbkurs i retorik att köpa för 449 här. Det är riktigt bra pris med tanke på att en kursplats IRL annars kostar 12.400. Folk som har gått webbkursen är riktigt nöjda. Vi har två kurser, grundkursen Snacka Snyggt hittar ni här och webbversionen Snacka Snyggare är en maffigare version av Snacka Snyggt så välj en av kurserna – inte båda. Här är vad våra kunder säger om webbkurserna.

””Efter att ha sett Elaine live i Karlstad så var kursen Snacka Snyggt ett självklart val, och den levererade över mina höga förväntningar. Retorik som presenteras på ett modernt och lättförståeligt sätt med glimten i ögat, som får mig att vilja fördjupa mig mer i ämnet. Och att göra kursen i min iPad fungerade perfekt. Rekommenderas!” Ronny Blom. NLP Practitioner.

Här ser ni mer vad det innebär.

Nej, nu måste jag djupdyka i Emelies fotokurs. Oj vilken fin blogg jag kommer ha 2013! 🙂

/Elaine, retar sig på att hon heter Elaine Bergqvist på filmen.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar