Det börjar kännas rätt lätt nu


Vi har haft semester i fem dagar och varje morgon har jag klivit upp till nån peppande musik…
20130101-150814.jpg
Gjort totalt 100 knäböj och 100 armhävningar. Jag maxar alltid första settet och det är så kul att se att jag blir starkare för var dag. Idag gjorde jag trettio armhävningar första settet.

20130101-151009.jpg
Jag tänkte att jag ska klara av att göra 60 på raken innan jag åker hem. Då är jag MYCKET starkare än jag någonsin har varit. ❤ Jag vet att många av er är bakis efter härligt festande igår och spyr säkert på ett träningsinlägg. Men det är en tröst för mig som la mig 09.30 och inte fick nåt party alls, en tröst att vakna och kunna göra 100 armhävningar. Ja det är det. Inte för att skryta, men fan vilken småbarnsmorsa jag är. Snart Olgaklass! 😉

20130101-151349.jpg
/Elaine, läser bok 3 på semester innab det blir bad i poolen med lilleman.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Det börjar kännas rätt lätt nu”


 1. Mia skriver:

  Hur gör du dina armhävningar? Tå/knä? Långsamt/fort ( eller mixar?!) och samma knäböj; breda? Smala! Hur djupa? Vikt? Intresserad då jag behöver inspiration/tips! 🙂 f ö så tack för en fin blogg! Hoppas på ett bra 2013!

 2. Rebecka skriver:

  Jag blir så peppad av dina inlägg! Väntar på att förkylningen skall släppa innan jag äntligen efter 4 månader får börja träna igen.. Hade inte tackat nej till din vackra kropp, även om vi alla är fina som vi är! Kram

 3. kim skriver:

  Elaine jag behöver lite tips ang träning. Ammningen tog ganska hårt på mig och jag gick ner äckligt mycket i vikt. Nu väger jag 44kg till mina 164cm och jag tycker det är på tok för lite. Det spelar fan ingen roll vad jag äter heller, jag går inte upp ett gram! Jag börjar få lite panik, för jag vill verkligen gå upp i vikt. Men nu då tlll mitt ”problem”. Jag har aldrig någonsin tränat, inte ens en gång, i hela mitt liv. Så jag skulle vilja ha lite tips på träning som man går upp i vikt av:)

  • Elaine skriver:

   Åh stackare! Jag vet en kompis som har samma problem som du och vet du hon slutade faktiskt att amma för att hon försvann. ÄT för kung och fosterland, men ät inte skit ät bra saker. Det bästa är att du pratar med en dietist för jag vet faktiskt inte. Jag tror att viktväktarna också funkar för dem som vill gå upp i vikt. Kika! <3

 4. Kristina skriver:

  Hur hinner du läsa böcker? Jag tycker aldrig jag hinner det med en livlig 11 månaders bebis 🙂

 5. fanny skriver:

  Nytt år, nya vanor, både stora som små.
  Började med att plocka bort energitjuven och idioten (förlåt?) Katrin Zytomierska från listan av bloggar jag läser och istället lägga till härliga dig på en permanent plats. Känns som det bästa beslutet i bloggkategorin någonsin!
  Fortsatte sen med att sätta mig och på allvar lägga upp en plan för hur jag ska ta mig från mina otroligt ohälsosamma 118 kg ner till något mer acceptabelt.. första delmålet blir 108 kg då jag tänker belöna mig med något så fruktansvärt ytligt och härligt som en tandblekning 😀

 6. Michelle skriver:

  Och varför inte det nu då? 🙂 Du är ju grym, då får man skryta lite över sig själv. Åtminstone på sin egen blogg. Kör bara kör! HEJAAA!

 7. Anna skriver:

  Hei! Kør du armhevningarna og knebøyen rett når du står opp uten noen form for oppverming?? Kos dokker med ferie! Anna

 8. Bea skriver:

  Jag har alltid varit smal, sett tränad ut vilket gjort mig omotiverad till att träna, men nu, med din inspirations hjälp, vill jag bli STARK! Tack! Magrutor till juni!

Lämna en kommentar