Summering av 2012


20121229-132132.jpgResor jag gjorde:

Brasilien och Brasilien igen.

Bästa minnen:

Alla gånger Matheo sparkade i magen, när Matheo var född och vi fick veta att han var frisk, att få se Gustav som världens bästa pappa, när jag lurade er att han skulle heta Orvar Star Eksvärd, Matheos första skratt/leende, alla minnen vi fått i Brasilien, när farfar blev glad över att jag skulle tatuera mig, Katariinas och min promenad genom stan efter att vi hade besökt farfar, dagen innan farfar dog då han sträckte sig mot sin yngsta son Mats och pussade honom på munnen❤… Det var det finaste av dem alla tror jag och det sista jag såg av farfar.

Vänner jag umgicks mest med:

Cristian & Jossan.

Vänner jag vill umgås mer med 2012:

Jag vill umgås mer med familjen. Speciellt titia och Tommy, sen faster Ingis också och farmor Inger nu när hon förlorat sitt biosällskap. Min kusin Katariina också, vi ska börja träna ihop.

Vänner som är på min eviga ska-umgås-mer-med-lista men som aldrig blir av för vi är för busy:

Jocke, Teresa, i år igen. Haha! Men vi älskar varandra ändå, så är det med vissa vänner.

Vad jag gjorde 2012 men kommer sluta med 2013:

Vet inte riktigt… Känner mig rött nöjd. Måndagsmålen har verkligen hjälpt mig framåt i livet.

Vad jag gjorde 2012 och kommer att fortsätta med 2013
:

Tränade! Måldagar kommer jag fortsätta med.

Mina högsta EGOönskningar 2013:

Att Matheo ska få vara frisk och lycklig!

Att hela min familj och vänner ska vara friska och lyckliga.

Ha ett underbart gott nytt år alla bloggvänner, vi ses nästa år!

20121229-132033.jpg
Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Summering av 2012”


  1. Cilla skriver:

    Gott nytt år 🙂

  2. Tanja skriver:

    Önskar Er ett härligt avslut och ett riktigt Gott Nytt År 🙂

Lämna en kommentar