”Du är mycket mjukare än vad jag är”


20121228-213839.jpg
På guppiga vägar tog vi oss till Buzios city i en stor buss. Jag ville ha med bilbarnstolen, med det ska man ju inte behöva ha i en buss. Så Matheo fick sitta hos mig.

– Gustav kan han sitta hos dig lite?

– Nej, det guppar så mycket.

– Men du är starkare än vad jag är.

– Du är MYCKET mjukare, då landar han mjukt.

– Tack för den…

/Elaine, mjukis.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “”Du är mycket mjukare än vad jag är””


 1. Enas skriver:

  Ahahahahahaha inte så genomtänkt sagt. Det fick han äta upp sen eller 😉 kram på er

 2. Sandra M skriver:

  Jag är nyfiken på hur det gick med tidsomställningen för Matheo? Min tjej är 8 månader och sover hela nätter (19.30-07.00) och då funderar jag på hur hon skulle klara en tidsomställning. Vill åka till NYC snart!!

 3. Hahaa! Sötungen där 🙂

 4. Linda skriver:

  Ska man inte behöva en barnbilstol i en buss? Hur tänker du då? Säkerhet måste gå först.

 5. Fia skriver:

  Fast man kan väl krocka även när man åker buss? Naturlagarna funkar ju på samma sätt där som i bilen. De få gånger jag åker buss men min tjej har jag med stolen. Så kör på stolen du, för bussen är inte säkert bara för den är större å tyngre än bilar. Kör man av vägen tar det tvärstopp å då flyger man om man inte sitter fast.

 6. kim skriver:

  Varför behöver man ingen barnstol i en buss? 🙂

 7. Lina skriver:

  Haha men du har ju tuttar!

Lämna en kommentar