Vårt hem tre veckor framåt och tankar om boken Munken som sålde sin ferrari


20121228-081849.jpg
Äta, träna, sova och läsa. Det är våra ambitioner denna resa och det känns riktigt bra. Jag läste ut munken som sålde sin ferrari. Den var helt ok, säkert bättre för andra. Jag lever redan efter måltänket och visualiserandet. Jag ägnar en timme varje söndag till att planera min tid resten av veckan – precis som munken i boken föreslår. Sen har jag själsliga, karriär och träningsmål. Men för de som inte är invigda i det tänket kan jag verkligen rekommendera boken. Det är lite löjliga liknelser ibland och munken och advokaten verkar ha en konstig relation eller så är boken bara översatt konstigt. Ja, så är det nog. Läs den på engelska. Konstigast var när advokaten sa att hans fru tyckte att han var tjock och det resulterade att han och munken låg och fnittrade ”på golvet”. Que? Vi delar väl inte humor antar jag. 🙂
Lite bilder från vårt hotell.
20121228-091846.jpg20121228-091910.jpg20121227-094327.jpg

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Vårt hem tre veckor framåt och tankar om boken Munken som sålde sin ferrari”


  1. Ninni skriver:

    Så härligt ni har det! Se nu till att njuta ordentligt av veckorna i värmen och samla kraft inför 2013-års utmaningar. Tack för ett roligt blogg-år och vårt möte i höstas. Önskar dig och din familj ett Gott Nytt år!!

  2. sabina skriver:

    Din mor är så söt och det strålar om henne på bilderna! Samma med Matheo. De liknar varandra.

Lämna en kommentar