Dagens träning


20121227-230920.jpg
Morgon innan frukost: 100 knäböj, 100 armhävningar.

Kväll: 10 min så många varv jag kunde av Springa 100m + 50 double unders. Klarade 5, mest för att det kändes som att jag kissade på mig när jag hoppade… Konsekvenser av att ha fött barn och inte gjort knipläxan.

Socker? Njetski? Första helnyttiga dagen! 29 kvar! 🙂

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Dagens träning”


  1. johanna skriver:

    Ni är grymma! Så inspirerande och snygga och starka! Wow, klarar du 100 armhävningar? Tack förresten för att du skrivit om dina snabbpass på kettlebells. Gick på det passer igår och är redan frälst! Coolt att se din utveckling, den visar mig att man kan om man har viljan. Och tack för att du visar att du är mänsklig (att du skrev att du fallit i sockerfällan igen).

Lämna en kommentar