The barnvagn för semestern


20121227-152812.jpg
Maclaren blev vår resebarnvagn. Nästan alla semestervagnar har misslyckats i säkerhetstest. Handtag som gått sönder i rulltrappor och sånt är ju livsfarligt med en bebis i vagnen. Vi investerade i säkerhet istället och visst det kostade, 2500. Matheo trivs bra i vagnen och den skyddar mot sol, mygg och så fläktar den bra.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “The barnvagn för semestern”


 1. Hope skriver:

  Mamma och Matheo gör ”tummen upp” 🙂

 2. Veronica skriver:

  Hoppas att ni blir nöjda med vagnen. Baby jogger city mini är min bästa investering ever, älskar allt med den vagnen.

 3. kim skriver:

  Gillar Matheo att åka åt det hållet? Många har sagt att barn absolut inte ska göra det (har ingen aning om varför dock). Min dotter är 10 månader och hatar att åka vänd mot mig, hon blir skitsur och vill inte åka vagn alls då hehe 🙂

 4. Saga skriver:

  Min resevagn köpte mina föräldrar i estland för typ 13 kronor runt 1990. Den höll och ingen skadades: )

 5. Idha skriver:

  Bra investering. Vi har nog gått igenom 3-4 resevagnar sen 2007. Ångrar att vi inte köpte en ordentlig – och att jag inte tänkte till efterhand de gick sönder!

 6. Ylva skriver:

  Den ser ju toppenfin ut! Är det en Maclaren Globetrotter? Kan Matheo sova i den även om den inte har fullt liggläge? Vi letar just nu efter en resevagn till vår lilla Harry som är nästan på dagen lika gammal som Matheo 🙂

Lämna en kommentar