Packningsstrategi och det första jag gör när jag kommer till hotellet – dagens önskerubrik


Min strategi är tyvärr obefintlig. Jag kastar ner för mycket och ofta onödiga plagg i väskan. Som när vi drog till Norge så packade jag ner en kjol som är snygg och obekväm bara för att jag tycker att jag ska klä mig lite mer ”kvinnligt” då och då. Sen sista dagen i Norge så hade jag inte använt kjolen. Så jag drog på mig den på väg hem bara för att ha använt den, lite trotsigt av mig. Gustav frågade varför jag ska vara fin och dessutom obekväm på flyget hem till Sverige. ”Fin och vacker om jag får be!” svarade jag och satt i min obekväma men fina kjol hela vägen hem.

Det första jag gör när jag kommer till hotell är att kolla om badrummet är fräscht och om det finns badkar – jag älskar att ta bad innan jag går och lägger mig.

/Elaine, är snart framme vid sitt hotell i Buzios Brasilien.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Packningsstrategi och det första jag gör när jag kommer till hotellet – dagens önskerubrik”


 1. Caroline skriver:

  Hej Elaine,

  Först och främst vill jag säga att du har en fanntastisk blogg! Du skriver enligt mig otroligt fint, ärligt och inspirerande.

  Sedan vill jag passa på att tipsa om min kompis Petra och hennes fästman Felix nyöppnade hotell i Brasilien. Det började med resor och volontärarbete i Brasilien och sedan en dag köpte de ett ställe, sålde allt i Stockholm och tog sitt pick och pack samt lilla bebis under armen och flyttade till Brasilien i somras.
  Du kan gå in och läsa om deras liv på hennes blogg och Facebook sida.

  Har själv inte varit där än men hoppas att jag med min lilla familj får möjlighet att en vacker dag åka dit 🙂

  http://www.facebook.com/VillaBalthazar
  http://brasilienflytt.blogspot.com.br

  Ha en fantastisk semester!

  Ser fram emot att läsa mer av dig i framtiden!

  Kram Caroline

 2. pilla skriver:

  Jag hatar också att packa. Reser rätt ofta, ca tre ggr per månad (ofta mer) men jag tar aldrig med mig mer bagage än jag slipper checka in det det är min enda strategi. Och det man inte r med sig kan man ju alltid köpa!

 3. Tanya skriver:

  Är det din resväska? Var köpte du den isf? Fin var den iaf 🙂

Lämna en kommentar