Jag och kusinerna hos farfar


20121212-112521.jpg20121212-112540.jpg
Några julaftnar sedan. Det var riktigt jobbigt med julafton i år, även om den var fin på alla sätt så saknar jag farfar ohyggligt mycket. Jag fick gå iväg många gånger och gråta. Men jag känner mig så hemma hos familjen Eksvärd – min nya familj. Gustav kom in och tröstade mig och sa att det är ok att vara ledsen såklart. Och min älskade svägerska, som också vet hur det är att förlora en nära, förklarade att högtiderna är värst. Det stämmer. Ett tag trodde jag att jag skulle behöva stänga in mig på ett rum och gråta mig igenom julafton. Men som tur var så lyckades jag stänga kranen av tårar. 20121224-191840.jpg
Men jag tröstar mig med att han är hos farmor nu.❤ God jul på er fina. Ni som har en alldeles strålande jul, men också ni som är ensamma eller också saknar någon. Jag tänker på er idag. Stor kram

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Jag och kusinerna hos farfar”


 1. Cilla skriver:

  Tänker extra mycket idag på min morfar som gick bort för snart 7 år sedan, julen är alltid värst för det var hans favorit högtid!
  Men jag vet att han kollar ner och är stolt över sitt barnbarns barn han aldrig fick träffa!
  Fortsatt god jul! Kram

 2. Hej Elaine!

  För några månader sen la du upp videon från mitt bröllop när Tyler, min man, sjöng för mig. Idag fick vi våran riktiga bröllopsvideo och jag tycker den blev så fin och vIll gärna visa den för dig eftersom du gillade vår förra video… 🙂

  Här är den: http://youtu.be/2OkWAs-8abE

  God Jul, hoppas ni får en bra resa!

  Kram.
  Hanna Watson

 3. Maria skriver:

  Jag vet precis hur det känns. Min morfar gick bort 11 december och istället för fem stycken var vi fyra stycken. Hans namn stod på flera julklappar ”Från Mormor och Morfar” och jag grät också flera gånger under dagen… Tungt! Tur då som du skriver att man har underbara, förstående nära och kära. Kram

Lämna en kommentar