Kära Norrköping och Ninni, tack för idag!


20121105-140631.jpg

Idag samlades 200 studenter för att höra mig snacka om hur då får folk att vilja lyssna. Det var en himla härlig publik måste jag säga, vi hade samma nivå och jag kunde få skoja lite extra på ett sätt som jag kanske inte hade gjort för en annan publik. Himla fint var det också, jag skulle inte ha något emot att plugga där.

20121105-140637.jpg20121105-140644.jpg

Här ser ni publiken, eller i alla fall den som fick plats på bilden. Tack för att ni kom, för alla skratt och lycka till nu!

20121105-140650.jpg

Vet ni vem som kom fram och hälsade på mig? Bloggvännen Ninni! Ja Ninni, du har varit med så länge så det kändes ju som jag kände dig. Vi kramade om varandra och pratade om livet, eget företagande, familj, barn, träning. Så skjutsade Ninni mig till tåget, tack snälla för det. Vilka bloggvänner jag har!

Stor kram på dig Ninni och till alla er som lyssnade på föreläsningen i dag.

You rock!

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Kära Norrköping och Ninni, tack för idag!”


 1. Ninni skriver:

  Jättekul att vi äntligen fick träffas Elaine! Hoppas du nu har en bra hemresa till Stockholm. Det är så grått här så nu får man verkligen låta många levande ljus och vackra snittblommor lysa upp tillvaron 🙂 Kram!

 2. Sandra skriver:

  Tack så jättemycket för en bra & intressant föreläsning! Blev många skratt 🙂

 3. Hana skriver:

  Hej Elaine,

  neeej jag missade det.
  Kommer du till Linköping eller
  skulle du kunna skriva vilka städer du skall
  föreläsa i?
  Måste se/höra dig du är grym.

  Keep up the good work gurl 🙂

 4. Jessika skriver:

  Tack för en jättebra föreläsning och en riktigt härlig blogg! Kul att få ta ett kort med dig och få boken signerad. 🙂 Hoppas du får en bra resa tillbaka 🙂 Kram

 5. Onskar att jag ocksa kunde ga pa dina forelasningar. Du far ta och boka in nagot i Kanada helt enkelt 😉

  Kram,
  Hanna Watson

 6. emma skriver:

  Tack så jättemycket för en inspirerande och grymt bra och rolig föreläsning. Gillar att du bjuder på dig själv och bjuder in publiken till både skratt och prat. Som sagt grymt jobbat och du var riktigt bra, ska lätt gå och kolla på någon mer föreläsning med dig. ska även köpa din bok snacka snyggt!

 7. Viktoria skriver:

  Tack för en inspirerande föreläsning!
  Det var min son som vaknade när du precis var på väg att dra över tiden 😉
  Hoppas du inte misstyckte alltför mycket – har läst dina böcker och ville verkligen ta chansen att se dig live.
  Jag har en del uppdrag där jag ofta pratar inför andra människor och jag gillar verkligen din approach till ämnet retorik. Framförallt att jag ska skapa mitt uttryck utifrån vem jag är och hitta en personlig stil som funkar – alltför många ”retorikexperter” begränsar sig till viss standarmallar där egentligen ingen passar in.

Lämna en kommentar