Snart hemma hos min kulting


Just nu sitter jag på Uppsala central och tittar på bilder på Matheo som min mamma har skickat.

Gud vad jag saknar min lilla kulting. Snart är jag hemma. Två föreläsningar har avverkats och nu ska jag hem och gosa. Sen kanske det blir gymmet en sväng. Mamma sover över hos oss idag för Gustav är på Ledarskapsutbildning och jag har en workshop i morgon. Jag tycker det är skönt att Matheo alltid är med någon familjemedlem, det är alltid jag Gustav eller mormor. Jag tänker på min mamma som ensam fick uppfostra mig. Hon hade inte samma lyx att kunna lämna mig till en bra pappa eller kanske en mormor (bor ju i Brasilien). Hon fick kämpa själv. <3

/Elaine, är så tacksam för sin mamma.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Snart hemma hos min kulting”


  1. pilla skriver:

    Kan inte du skriva lite om uppförandekoder i Brasilen? jag älskar nämligen kulturskillnader/likheter och ska till Brasilien nästa vecka.

  2. Zandra skriver:

    Tack för en bra blogg Elaine!
    Otroligt bra krönika, handlar om en ung tjej som blev mamma och sedan fick hon cancer bara 11 dagar efter. Otroligt stark människa!
    http://magdalenagraaf.se/lasarkronikan-therese-historia/

Lämna en kommentar