Vilka veckor vi kommer ha


Jag bara tänker på att det amerikanska valet avgörs nästa vecka. Den natten kommer bli galen. Jag ska valvaka hos Aftonbladet, sen kommentera vinnartalen för tv4 och SVT om schemat går ihop. Sen har jag heldagsutbildning i Enköping efter det, men Gustav kör mig dit så det kommer bli bra.

20121030-083543.jpg

I morse var jag uppe med tuppen och pratade om ”Välvilja” i Nyhetsmorgon. Tilde de Paula och Peter Jidhe är två personer som väcker välvilja direkt tycker jag, man är inte det minsta nervös när man får sitta i studion med dom. Men det var några år sedan studionervositeten faktiskt la sig.

20121030-083534.jpg

Bella var också uppe med tuppen och såg mig snacka välvilja. 🙂 Nu sitter jag hos kund som jag ska hålla kurs för idag i Modern Retorik – det är dag två på kursen. Jag är lite trött, men mycket glad. Matheo sover så bra på nätterna och han är SÅ mysig! Hoppla kan inte ens prata om honom utan att jag måste gå iväg med amningsväskan.

/Elaine, älskar sin ”diskreta” amningsväska.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Vilka veckor vi kommer ha”


 1. isabell skriver:

  Jag såg dig på tv! Det är så kul att titta på dig, man blir direkt intresserad av det du säger! 🙂

 2. Linda skriver:

  Ååh, ska du till Enköping?! 😀
  Vad roligt, vad är det för utbildning du ska ha här?

 3. Jösses vad jag saknar mina morgnar med kaffe framför nyhetsmorgon och ha det på i bakgrunden medan jag klär på mig och gör mig i ordning för dagen!!

 4. Sandra skriver:

  Härligare person får man leta efter 🙂

  Vill du känna mer glädje i livet?

  Vill du känna att du duger?

  http://sandraturesson.spotlife.se/

  Du blir vad du tänker!

 5. Bo skriver:

  Varför har du inte din presentation av dig på bloggen i ”jag”-form?

Lämna en kommentar