”Så får du folk att gilla dig på tre minuter”


S%C3%A5%20f%C3%A5r%20du%20n%C3%A5gon%20att%20gilla%20dig%20p%C3%A5%20bara%20tre%20minuter

För er som missade klippet i morse. 🙂

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “”Så får du folk att gilla dig på tre minuter””


 1. Milla skriver:

  Såg det imorse, du va jättefin:)

 2. Ida-Fida skriver:

  Du är verkligen superduktig! Att komma ihåg namn är verkligen jättesvårt, vet egentligen inte varför jag aldrig lyssnar på vad folk säger när de presenterar sig men namnet fastnar aldrig! Relaterar nog till mig själv för ofta också när jag pratar med andra. Får jobba på det här sakerna. 🙂

 3. Elin skriver:

  Du är så bra Elaine! 🙂 KRAM

 4. Anna skriver:

  Haha jag kan inte sluta skratta! Tyckte du var så bra. Det roliga är att Peter Jihde är ju precis den där typen som du skrev om igår som man instinktivt ogillar och Tilde de Paula pratar ALLTID om sig själv när hon ska intervjua någon. Hoppas verkligen Peter och Tilde tar åt sig av dina råd 😀

 5. fanny skriver:

  Åh Elaine jag har gillat dig länge men brukar aldrig ta mig tid att kommentera, men nu var jag tvungen. Du är så sjukt duktig på det du gör! Varje gång jag ser dig i ett klipp eller på TV blir jag helt fascinerad! Det märks att du kan mycket om just detta, du är verkligen otroligt ”likeable”, du är så härlig, man önskar man vore din polare. Haha, töntvarning på den men du förstår vad jag menar 😉
  Ja, det var väl det bara. Att du är skitbra!

 6. Rebecka skriver:

  Jag blir alltid så glad när du framträder i tv:n, otroligt bra tips! Tänkte fråga dig om en retorikbok för lärare? Har du några bra tips? Kram!

 7. sara skriver:

  Du är så bra att lyssna på! Man vill bara höra mer:)

 8. Ina den Fina skriver:

  Ett mycket bra inslag må jag säga, din bok kommer stå högt på önskelistan! Kram från Ystad

 9. Kristin skriver:

  Ett jättebra klipp! Många tänkvärda råd och du var strålande!!!

 10. Camilla skriver:

  Superbra tips Elaine:-) du er utrolig inspirerende!

 11. Giselle skriver:

  Du är verkligen fantastisk!
  Jag blir så imponerad av dig och lär mig en hel del. Du ger värdefulla tips i din blogg som jag tar med mig i vardagen.
  Du är verkligen Sveriges bästa bloggerska!:)

 12. Annika skriver:

  Jag skulle behöva lära mig att gilla folk på tre minuter 🙂

Lämna en kommentar