Måldag!!!


Älskade måldagssekt, nu är det måndag och vi styr upp veckan så vi når längre och kommer framåt i allt. Varför tänka när man kan göra. Förra veckans mål gick helt ok för mig:

Träna fyra gånger. YES

Träffa farfar och berätta vad han betytt för mig. NEJ

Laga EN måltid som är supernyttig och supergod. (man måste börja med små steg) haha, NEJ.

Boka en resa till Brighton i sommar, vill hitta ett bra hotell där. NEJ

Kanske se 6:an i vikten denna vecka, vore så coolt att vara 1kg från målvikten.NEJ VÄGER 67.5 (-300g)

Den stora utmaningen ”Inte prata illa om någon eller något på sju dagar!” (berättar mer i ett annat inlägg) OJ, DEN GLÖMDE JAG FORT – NEJ.

Göra fotoalbum. JA

Men herregud förra veckan gick ju inte helt ok, men det kändes ändå som jag fick mycket uträttat. Konstigt det där! 🙂 Nya mål för denna vecka:

Träna fyra gånger

Klara två chins! Måste sätta veckomål där nu så jag fixar åtta chins innan jul.

Boka Miami med Crille, Jossan, Crilles mamma, min mamma, Gustav och Matheo.

Sköta maten bra!

Träffa farfar på lördag och säga hur mycket han betyder/betytt för mig. Ta med hans tal från bröllopet och visa för honom plus inramat kort på Matheo.

Köpa vinterjacka med Wendy.

Boka middag med Meryem och Berivan.

Så kära måldagssekt, vad är era mål och hur gick förra veckans mål? Hampus måndagspepp läser ni som vanligt här!

Bloggvännerna har ordet

18 svar till “Måldag!!!”


 1. kristina skriver:

  Det känns som en bra vecka. Höstlovsstämning i stan och nya saker som händer. (Vi flyttar bland annat tillbaka till vår helrenoverade lägenhet till helgen!)

  Måldag i all ära. Åh så jag älskar måndagar. Mina mål denna vecka:
  – träna 3 gånger
  – fixa träningskort
  – ringa om småting kring lgh
  – träffa mina vänner med bebisar

  Sen bara njuta, umgås, läsa böcker och laga god mat. Ha en mysig vecka!

 2. Jenny skriver:

  Vad duktig du är med dina målmåndagar =)

  Har en liten fråga, jag har sett att du gör en hel del fotoalbum och jag undrar om du gör dem på nätet och om du isf har någon bra sida att föreslå. Vet att det finns en massa att välja på men det är alltid kul att höra om någon plats som man är nöjd med.

  Tack på förhand!

 3. Lovisa skriver:

  härligt med måndagspepp! Det behövde jag imorse då jag hade min andra uppskrivning och var nervös… fick 51 poäng efter första och kände mig så jäkla korkad och sänkt.. gjorde om idag och fick 56 😀 emellan proven läste jag igenom alla dina körkortsinlägg och blev peppad igen, och det är såå skönt att veta att man faktiskt KAN om man vill. (och att jag inte är så korkad som jag fick för mig 😉 )

  tack och kram på dig!!

  • Elaine skriver:

   Vad glad jag blir!!! Så kul att gamla blogginlägg som körkort kan hjälpa dig och andra! Stort grattis och kram!

 4. S skriver:

  Mitt liv är lite oförutsägbart då vi är mitt uppr i husförsäljning så jag har svårt att planera för en vecka. Så jag gör måndagar ist för målveckor. Är föräldraledig å det passar rätt bra att ligga i sängen och sätta upp mål för dagen medans bebisen ammas. Idag hade jag tre mål – ett är klart, ett håller jag på med å det tredje fick jag tyvärr skjuta på pga förkyld väninna 🙂

 5. Michelle skriver:

  Alla har ju olika preferenser för vad ”nyttig mat” faktiskt är. För mig är det en lightversion av lchf (rena råvaror av hög kvalitet och mat gjord från grunden). Bara för att man är student så tycker inte jag att det är en ursäkt för att äta skräpmat! Min kålpudding är en av mina favoriträtter, då gör jag typ 20 portioner och fryser in massa, så kan jag bara plocka fram efter behag och koka lite grönsaker till. Serverar jag med en trattkantarell- eller champinjonsås blir det såååå gott! Spana in receptet här; http://kaklet-kaboom.blogspot.se/2012/06/kalpudding-for-smidiga-familjer-och.html. Annars är det få saker som slår en rejäl tapastallrik med tomatsallad caprese och lite varmrökt lax, melon som lindas med prosciotto crudo och kanske någon potatis eller kall sås till laxen.

 6. Nkosazana skriver:

  Elaine! Titta på vita eller gråa pälsjackor! Jätte snyggt mot mörkhyade tjejer 🙂

 7. Michaela skriver:

  Vad roligt att läsa om dina veckomål varje vecka 🙂

 8. tove skriver:

  Hotel du vin i Brighton har ett underbart boutiqe hotell i Brighton!

  http://www.hotelduvin.com/

 9. Pam skriver:

  Hej! Nu har jag gått med i din målsekt. Jag gick in i väggen för ett halvt år sedan. Har alltid satt för höga krav på mig själv och känt mig misslyckad. Inte kunnat sätta realistiska mål och aldrig klappat mig själv på axeln när jag uppnåt någonting. Nu försöker jag lära mig att göra saker annorlunda. Du och din blogg har alltid peppat mig massor. Jag har dig t.o.m. på min visionboard som inspiration. Tänkte att de kan va kul att veta. Eller creepy. Haha. Det får du bestämma själv. Iaf före det här blir en roman vill jag tacka dig för inspiration och för att du har ett öppet hjärta. Mitt mål den här veckan är att ringa fyra olika vänner och berätta hur mycket jag tycker om dem. Samt att när målet är nått hylla mig själv som en crazy women. All the love! Pam

 10. Lina skriver:

  Köpte min första riktigt bra (och dyrare) vinterjacka för nån månad sedan, och den är jag SÅ nöjd med! Cyklar till och från jobbet och överallt så jag tycker att den står sjukt bra mot både kyla, vind och vatten. Sätter man på sin luvan och drar till snörena så är man som i sin egna gosiga jack-värld och då spelar det ingen roll vilket väder det är utanför 🙂
  Så jag kan rekommendera 8848 Altitude Geena jackan, jag har den i grönt och den är superfin i färgen.

  Lycka till med letandet!

 11. Vivi skriver:

  Vad pepp jag är varje måndag, trots att det inte riktigt går vägen med allt.

  Målen från förra veckan:
  * – 1kg på vågen NEJ (har i alla fall inte gått upp)
  * 3 powerwalks i skogen JA
  * Påbörja planeringen av minstingens namnkalas NJA
  * Inte smygväga mig!! NEJ (dålig karaktär)

  Nya mål denna vecka:
  * -1 kg på vågen
  * 3 powerwalks i skogen
  * Planera minstingens namnkalas
  * Ha egentid i helgen

  Lika bra att jag stryker det där med att smygväga mig, jag kan helt enkelt inte låta bli…

  Heja alla måldagare!

 12. Cecilia skriver:

  lyckades nästan med alla målen förra veckan. träningen – check, jobbet – check, städa och plocka upp bättre efter mig – njea…

  luften har gått ur mig och jag har inga mål den här veckan. jag orkar inte. kommer igen nästa vecka.

Lämna en kommentar