”Hur jag tror att mitt liv ser ut om 50 år” – Dagens önskerubrik.


Om femtio år, då är Matheo femtio år och hans barn (mina barnbarn ☺ ) kanske 20 år? Jag hoppas att Gustav och jag bor i Brasilien på vintrarna tillsammans med våra bästa vänner och familj. Jag hoppas att mina kusiner, Crille, Jossan, Faje, Nathalie, Berivan, Meryem, Isabella, Josephine – hela högen av underbar vänner och familj har som ett äldreboenderesort vid stranden.

Och att vi har samma sak i Sverige, en massa schyssta hus bredvid varandra så vi kan sitta på varsin gungstol och fäktas med våra käppar och garva över våra krämpor som inte är för svåra alls. Det hoppas jag och Faje, jag och Crille pratar redan om det. Jag tror att det faktiskt kommer bli så på riktigt! Himla härligt i sånna fall. ☺ Matheo kommer kolla så att de som tar hand om oss gör det riktigt bra. Det kommer vara toppen.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “”Hur jag tror att mitt liv ser ut om 50 år” – Dagens önskerubrik.”


 1. Theresia skriver:

  Åhhh barnbarn… livets efterrätt! =)

 2. Flizans skriver:

  Min önskerubrik till dig: vad skulle du säga till dig själv som 19 åring om du fick chansen?

  Kram x

 3. D skriver:

  Oh vad roligt att du tog den rubriken jag föreslog 🙂 Intressant att läsa om det du skrivit. Skulle vara himla kul att se hur livet blir sedan och hur mkt som blev sant 🙂 hehe

Lämna en kommentar