Generöst erbjudande från vår kloka bloggvän Linnéa


Hörrni hur generöst är inte det här? Linnéa har gett oss en massa bra tips förut, nu ger en av Sveriges bästa coacher ett kanon erbjudande till oss bloggvänner!

Hej Elaine!

Eftersom du har värsta grymma blogggen som dessutom är rätt interaktiv vill jag bjussa på två tips som du gärna får dela i bloggen om det känns bra i magen för dig.

Du har ju till min stora förvåning och glädje tipsat om saker jag skrivit förut och nu har jag ett par spännande tips som jag tror skulle glädja både dig och bloggläsarna massor. Det första är att jag kör en 30 dagars lyckoboost på facebook med dagliga tips från lyckoforskningen på hur man kan öka sitt välbefinnande i höstmörkret. Lätta, roliga och effektiva grejer som gör väldigt stor skillnad. Jag blir så himla ledsen när jag överallt ser människor gå runt och må okej bara på grund av att den här forskningen om vad som får människor att må bra inte är allmänt känd. Så jag tar gärna emot all hjälp jag kan få med att sprida den. Det är just nu bara en vecka kvar men tipsen ligger ju kvar så man alltid kan gå in och kolla och friska upp minnet. Läs mer, dela och gilla här:

Det andra är att jag erbjuder en fri prova-på-coaching-session till alla som är intresserade av att öka kvaliteten på sitt vardagsliv och/eller kärleksliv. Det får du också gärna sprida om du gillar idén. Och du är förstås hjärtans välkommen på en session själv om det skulle kännas lockande.

Tack Elaine för en kick-ass-bra och inspirerande blogg och tack på förhand för hjälp med att sprida länkarna och göra världen lite gladarare och lyckligare.

www.katchingcoaching.se

www.psycoach.se

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Generöst erbjudande från vår kloka bloggvän Linnéa”


 1. Ja du är himla härlig du Linnea! Ska spana in Facebook-sidan 🙂 Tack!

 2. […] ska testa en ny metod. Jag ska prova lyckoboosten. Jag läste om det på Elaines blogg här. (In och […]

 3. Mer Linnea till folket!

  Jag kan varmt rekommendera Linnea! Hon är klok, kompetent (till skillnad från många coacher) och inspirerande! När jag bollar saker med henne blir det tydligt och enkelt för mig hur jag vill tänka och agera.

  Så sluta älta och snurrar runt i era tankar! Börja prata med Linnea! Hon är värd varenda krona och mycket mer!

  Kram Ulrika

 4. Johanna skriver:

  Tack Linnea!! Precis vad jag behöver just nu!!! 🙂

Lämna en kommentar