”Detta ser jag framemot när Isabella och jag åker till Gekås.” dagens önskerubrik


Först undrade jag vad det va, sen hörde jag att det var ett stort köpcenter, men inte bara det – Ullared! Haha, nej det skulle aldrig hända. Jag skulle bli tokig av att vara där inne, blir tokig bara att att åka till IKEA. MEN, jag skulle kunna åka dit bara för att få se Bella i den miljön. hahahah, jag hade nog garvat ihjäl mig och gett henne i uppgift att köpa en artikel från varje avdelning. Har jag en egen talkshow i framtiden så ska det bli ett av mina sociala experiment. Ja! Hon hade fått köpa sju outfits att ha på sig varje dag i en vecka också, allt ska inhandlas på Ullared! 🙂

Jag och Bella i Barcelona förra året.

Bloggvännerna har ordet

36 svar till “”Detta ser jag framemot när Isabella och jag åker till Gekås.” dagens önskerubrik”


 1. Emma skriver:

  Jag älskar Ullared! Det gäller bara att välja rätt dag så kan även Gekås vara behagligt och jag utmanar varenda en att besöka affären utan att göra ett enda köp 😉 Däremot vill jag strängeligen avråda att besöka spektaklet första helgen i Oktober (kanske alla helger under hösten), HEMSKT!

 2. Nkosazana skriver:

  Fy, det gäller att vara aggressiv där. Folk överallt.

 3. Albinssonskan skriver:

  Det låter på dig som om det vore ett straff att ta på sig en outfit från Ullared. Det FINNS faktiskt snygga kläder där. Men det är ju inga märkeskläder.

 4. Emma skriver:

  Jobbigt att åka nu dit, när det är så mycket folk. Men åker man mitt i veckan typ i februari så är det himmelriket!
  Hittade så snygg jacka från peak där, och en By Rydénslampa sist, men fick knappt plats med allt i bilen.

  Det enda folk borde lära sig inne i butiken är högerreglen. Men man kan ju inte få allt. 😉

 5. Flizans skriver:

  Håller med dig till 100%! En affär full av ångest, galna tanter med kundvagnar och påfyllda lönekonton! 😀 slutar ändå bara med att man köper med sig en massa onödigt skit som gör att det i slutändan kostar lika mycket som vilken annan affär som helst! Vill man handla schampo och rengöring billigt är det minst lila billigt på Ö&B men man slipper de galna tanterna med ”28” kundvagnar 🙂
  Kram på dig!

 6. Johanna skriver:

  Jag har varit i Ullared två gånger, så jag är ingen expert. Men nåt som de har som är bra är barn saker. Innan jag och min sambo fick vår dotter i augusti åkte vi dit och hem med grejor som fick plats i två kundvagnar. Filtar, tvättlappar, sovpåse till vagnen m.m. Det är tusen ggr billigare än barn affärer. Bara ett tips!

 7. pilla skriver:

  Ja det måste ni göra! En Ullaredsresa! Jag var där när jag var liten i slutet av -80 talet påväg till mina släktingar som bor i Halland, det var rena kriget där redan på den tiden. Tanterna krockade sina vagnar och det var verkligen ett stort kaos värt att uppleva!

  • Majsan skriver:

   Men det var ju mycket värre förr än det är nu! Då var det typ alltid kö för att komma in men nu har de byggt ut så mycket att man sällan behöver trängas med andra. De har restaurang, kaffebar, café och bar i varuhuset. Jag älskar att handla på Gekås, billiga och bra grejer! 🙂

 8. Albinssonskan skriver:

  Min svarskommentar försvann.

  Vill bara poängtera att min tidigare kommentar inte var menad som näsvis.
  Straff för att man avskyr stora butiker – då är Gekås rätt ställe. Det är gigantiskt!!
  Hade dock varit kul att skicka dit BB. Hon hade säkert kommit på några affärsidéer, hehe!

 9. Linda skriver:

  Jag älskar GeKå:s, bor bara 6 mil ifrån så det är toppen! Roligt att kolla på folk och dessutom mycket fynd!!!

 10. Cilla skriver:

  Jag var där faktiskt idag 🙂 Inte så hemskt med folk, men ska man dit så ska man åka typ februari-mars då upplever inte jag de som jobbigt ..
  Men de gäller att kunna stänga ute allt folk hehe!
  Men lite fint blev de inhandlat idag iaf 🙂

 11. Hahaha, vilken underbar önskerubrik!

 12. […] såg att Elaine hade börjat med en kul grej i hennes blogg, nämligen att ni får bestämma vad några inlägg ska […]

 13. Julia skriver:

  Fast det låter dock som att du menar att Bella skulle vara lite för fin för att ha på sig kläder från Ullared när du skriver:

  ”Har jag en egen talkshow i framtiden så ska det bli ett av mina sociala experiment. Ja! Hon hade fått köpa sju outfits att ha på sig varje dag i en vecka också, allt ska inhandlas på Ullared! ”

  Jag menar, förhoppningsvis så missförstår jag, för det vore ju hemskt om det vore så svårt för någon att ha outfits från ett lågbudget-varuhus att man skulle behöva göra det till en utmaning.

  Men däremot så är det såklart jobbigt att HANDLA där. Burr. För mycket folk.

  • Emma skriver:

   Okej, rakt på, utan gulligull och utan hänsyn till någon jantelag, vill någon verkligen ha på sig kläder från ett lågprisvaruhus? Om du hade möjligheten att handla kläder i bättre butiker skulle du inte då? Klart det sticker i ögonen när folk säger det rakt ut, men det är bara logiskt. Skulle du inte hellre äta entrecote än falukorv?
   Jag skulle varken äta falukorv eller åka till Ullared. ALDRIG. Tror inte BB skulle göra det heller, om det inte var som en utmaning.
   Sen visst, det finns säkert några få jättefina plagg där, som säkert är jättebra, men nu är det ju inte snygga kläder i bra material som Ullared är känt för?

   • Emmelie skriver:

    nej men däremot är det förbannat roligt att åka dit man för hittar väldigt mycket fina saker och med det menar jag bla inredning, oftast köper jag inte kläder när jag är där, kanske möjligtvis strumpor och trosor, men de andra? det är rena himmelriket, när man åker därifrån vill man åka dit dagen efter också fast man redan sett allt. vet att smaken är som baken men jag tycker en hel del av alla designkläder ser tråkiga ut och handlar med glädje på gina tricot, new yorker and so on för de kläderna tilltalar mig. går ja runt i en exklusiv klädbutik så går jag ut tomhänt!

   • Julia skriver:

    Men nej herregud. Jag menade verkligen inte så.
    Jag har inte heller kläder från Ullared, och tycker att det är SÅ mycket roligare med vackra, kvalitetsplagg från dyra märken.

    Men!

    Jag skulle inte tycka att det var JOBBIGT på något sätt, eller en ”utmaning” att ha vanliga lågprisplagg på mig i 7 dagar.

    Och ja, jag tycker att det är pinsamt om någon skulle ha så starka åsikter ja.

    • Julia skriver:

     Framförallt så har det verkligen inte med jantelag att göra? Då tror inte jag att du riktigt vet vad det begreppet innebär.

     Jantelagen betyder att någon som åstadkommit något positivt inte erkänns för att folk inte tycker vederbörande är värd det.

     Men att detta skulle ha någonting att göra med att man skulle se det som komiskt eller ”sämre” att ha billigare kläder? Nej det är verkligen inte jantelag. Snarare precis tvärtom.

     Man skall glädjas åt sina kläder, om man har råd att köpa dyra sådana, men att skämta om att det skulle vara pinsamt eller ”roligt” att en person inte klär sig dyrt? Det tycker jag är smaklöst.

 14. Helt underbart! haha

  Hugs from London & Los Angeles

 15. Emelie skriver:

  haha men alltså gekås är faktiskt ett bra ställe i vissa situationer! förut bodde jag i varberg, typ 20 min från varuhuset. nu har jag flyttat till stockholm och ja.. vart går man när man vill handla toapapper, handtvål, handdukar.. överdrivet ap-billigt? billigare än ÖB.. tips kanske belönas! 🙂 haha tack på förhand!

 16. Fredrika skriver:

  håller med dig där Julia. Fattar inte hur man kan göra sig lustig över detta. Lite smaklöst blogginlägg, ett hån mot alla som åker dit och dessutom uttrycka sig sådär som om det vore ett ”social experiment”. brukar gilla din blogg annars och din ödmjukhet men det här inlägget var för mkt ”vi och dom”
  Förstå mig rätt, jag är inget ullared fan direkt men respekterar de som åker dit och deras val av köp.

  • B skriver:

   Jag tror den underliggande tonen är att det vore roligt att se just BB, i kaoset, bestämma outfits för en vecka (inte att det är något fel på själva kläderna, eller er för den delen heller som handlar där). Både för att det förmodligen finns sjukt mycket kläder och för att det är trångt och för att BB är en otroligt energisk person som säkerligen skulle uppskatta det på sitt sätt samtidigt som det skulle bli lite kaosartat med alla valmöjligheter. Vårda er självkänsla om den är så tunn att ni läser in att ni är på ett speciellt sätt av det Elaine skrev. Hon vill se en av sina närmaste vänner bestämma 7 outfits på Ullared för att hon tror det skulle bli underhållning. Det är väl snarare en förolämpning mot BB om det är det mot någon?

 17. Rebecca skriver:

  Kan ju bara säga att den dagen Ullared sålt som mest är 67 miljoner kronor, så ni kan ju tänka er hur mycket folk det kan vara där haha. Sjukt!

  • Emelie skriver:

   Har inte sålt för så mycket på en dag, rekordet ligger på 29,9miljoner så har inte sprängt 30miljonersgränsen med det kommer

 18. erica skriver:

  Jag vet att ni är väldigt överklass men varför lixom klanka ner på ullared och gekås? 😮 det finns endel fina saker därinne faktiskt.. Det är som i vanliga affärer fast billigare.. men förstås. det går väl inte att köpa ngt som är billiagre utan det ska va det finaste och dyraste alternativet så ni kan skriva i era bloggar eller gå runt o skryta om hur mycket pengar era vanliga normala baskläder kostar.. för nejjj det går ju inte att handla ett exaaaaakt likadant linne fast typ 300 kr billigare på gekås…. -.-

  • Elaine skriver:

   Erica om du vet att vi är ”väldigt överklass” så vet du väldigt lite. Jag är uppväxt med ensamstående mamma i en betongförort i stockholm som heter Bredäng. Vi hade Väldigt lite pengar, Mamma jobbade som sjuksyrra och pappa var borta. Jag fick ärva kläder, ha samma vinterjacka i tre år. Inte så Väldigt mycket överklass inte eller vad säger du Emma? 🙂

   Nu däremot har jag pengar, inte för att jag har växt upp i nån överklass utan för att jag har – Jobbat för det. Sen är inte jag den som köper BARA märkeskläder, det finns för övrigt märkeskläder på Gekås. Så löjligt att folk läser in att jag skulle ha något emot folk som handlar på Gekås eller att jag är en överklassnobb – vilka fördomar ni har! Jag fixar inte IKEA och jag fixar inte Top Shop på Oxford streeet och jag skulle inte fixa Gekås för dessa tre har en sak gemensamt – de är förjävla stora!

   Ni som handlar på Gekås och tog illa upp, ta av er offerkoftorna och kolla självkänslan.

   Ni andra, puss bara. 🙂

 19. mickan skriver:

  int kan man handla på ullared när man int kan åka med SL……vad väntade ni er kära läsare….. 😉

  • Sunny skriver:

   Third Fl83wr&#o2e0;My wife and i happen to be now delighted that Albert could carry out his scientific tests on account of the strategies he had through your online page. It truly is every now and then perplexing to just usually be gifting away actions which many people …

 20. Sanna skriver:

  jag ka förstå att Ullared känns som jävligt B om man aldrig varit där, jag hade exakt samma känslor. Jag har svårt att förstå dom som är helt besatta i Ullared, för SÅ bra är det inte. MEN enligt mig så kan man hitta riktiga fynd i den affären, det gäller att vara lite skärpt bara och orka leta så kan man få med sig bra, billiga saker till bra kvalitet.
  Jag åker till Ullared någon gång om året och är väldigt noga med att åka en vardag så att det inte är tusentals folk, har varit nöjd varje gång och aldrig behövt trängas el köa för att komma in

 21. […] De ska haka på oss till Spanien i Maj, det ska bli så kul. Vilken resa. Sist Bella och jag var i Spanien så var det party och jobb i Barcelona. Vi var inte småbarnsföräldrar som denna gång. Time […]

 22. Dalton skriver:

  Ahoi Ha¼hc,glÃryklicrerweise waren meine Handwerker immer Top, super pünktlich und super fleißig.Was die Geschäftsleute angeht, blicke ich noch nicht durch. Vielleicht fehlt hier einfach ein wenig Konkurrenz. Morgen nehme ich ein Seil mit, falls ich einen Installateur finden sollte, fessele ich ihn und lege ihn hinten quer über den Roller, so bekomme ich ihn schon auf die Baustelle!

Lämna en kommentar