”Den här typen av kommentarer stör jag mig på i hemlighet” dagens önskerubrik


Det är nog ingen hemlighet vilka kommentarer jag stör mig på, men jag måste säga att jag har inga större problem med kommentarer här i bloggen. Det kanske händer en gång i månaden att jag stör mig på en kommentar här vilket är himla lyx. Men snuskkommentarer gillar jag inte. Sen tycker jag det är lite irriterande med folk som vill ha hjälp att svara på en fråga som de har fått i läxa att besvara – själva. Jag är ingen läxhjälp. Man kanske kan tro att jag skulle bli irriterad på dem som tycker att jag trampar folk på tårna genom att berätta att mina mjölkmaskiner levererar mycket mjölk, eller de olyckliga singlar som slutar läsa bloggen för att de är avis på hur kär jag är, eller de som kämpar med att bli gravida som blir sura när jag tror att jag kommer vara med barn nästa år. Nej, jag blir inte irriterad på dem, jag tar inte åt mig. De berättar att de blir ledsna av min information, men jag vet att det inte har med mig att göra. Jag kan in censurera mitt liv eller glittra till det så alla blir nöjda. Med 50.000 läsare i veckan så är det omöjligt och det har jag accepterat trots att jag tycker det är tråkigt att folk kan bli ledsna av det jag skriver.

I grund och botten så är det mitt liv, och vill man inte ha del i det så är jag bara ett klick från ditt liv. Men jag hoppas ni vill stanna kvar ett tag till. 🙂

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “”Den här typen av kommentarer stör jag mig på i hemlighet” dagens önskerubrik”


 1. Therese skriver:

  Själv har jag alltid undrat varför folk läser bloggar som de blir upprörda över. Alla människor är ju unika och lever sina liv. Lever man inte det liv man vill leva så får man ju göra något åt det. Det är ju bara du själv som kan ändra ditt liv. Nä, skriv precis som du vill Elaine! För det är ju DITT liv och DU bestämmer över det!
  Alltid är det någon som blir stött, men det kan ju inte du ta ansvar för 😉
  Ha en bra kväll!

 2. A skriver:

  Hej Elaine!
  Vet du vad? Alltid när jag läser din blogg så blir jag så jävla GLAD! Hela jag fylls av glädje och funderat mycket varför och det är för att du själv är så lycklig och skriver så glada inlägg och jag blir så glad att du är glad och blir själv glad. Hmm vet inte hur det där hänger ihop men du ger mig iallafall glädje och faktiskt lite hopp att jag också kan vara glad och lycklig 😀

  Wiiihoooo!!!! 🙂

 3. Cecilia skriver:

  Hej, jag håller med A. Jag läser din blogg för att jag blir glad, dina texter ger mig hopp.
  Vissa dagar kanske jag är för nere för att kunna ta till mig, men då läser jag inte den dagen utan kommer tillbaka och läser senare. Det är som du säger Elaine – om det blir för mycket pepp den dagen så är det bara att klicka bort. Men det är på samma sätt väldigt skönt att veta att det ligger peppande blogginlägg bara några sekunder bort. Till exempel så tyckte jag att det var väldigt roligt att följa era bröllopsplaner, men vissa dagar orkade jag inte läsa för det var precis när jag gjorde slut med min pojkvän – så då läste jag i efterhand istället.
  Stor kram
  C

 4. Nkosazana skriver:

  snuskkommentarer? får du många sådana? :S

 5. Erik skriver:

  Med en sådan liberal hållning till kommentarer, får man då helt skamlöst pusha sin egen blogg…=)? erikolden.wordpress.com

 6. Christina skriver:

  Hej Elaine! Jag är snart 19 år gammal och 2014 är det ju val, första gången jag ska välja! Jag undrar, hur känner du för de Svenska politikernas retorik? Vad tycker du är det positiva respektive negativa? Jag undrar lite specifikt om folkpartiet och Björklund då jag hittills fått lite intresse för dem. Jag förstår om frågan kanske är ointressant för dig men har du lust att svara får du gärna hjälpa! Tack för din positiva underbara attityd. Det hjälper verkligen mig varje dag. Kram

 7. Anna skriver:

  Jag har aldrig stött på så många positiva kommentarer på en blogg. Du har all rätt i din stolt och nöjdhet över det/från en som läser ca 3425665 givande bloggar per dag 😉

 8. Anna skriver:

  Om jag ska ge någon input är det att kanske uppmärksamma någon av de fantastiskt positiva kommentarerna du får ibland(wow,du inspirerar och glädjer verkligen många med din blogg kan man lätt tyda genom dem! Häftigt) Jag upplever att du ofta bemöter enbart de lite mer syrliga och kritiska kommentarerna. Du kanske har läst boken ”fina fisken” 😉 Du gör ju såklart som du vill på d i n blogg, men en liten ödmjuk input bara. Trevlig fortsatt vecka,

  • Linnea Molander skriver:

   Nej det här håller jag inte med om. Både mina och andras glada kommentarer har blivit hela blogginlägg flera gånger. Love it! Det är få bloggare som har en så skön relation med läsarna tycker jag, Elaine verkar tom ha inställningen att vi skapar bloggen tillsammans. Härligt! 🙂

 9. Jag kan förstå att du stör dig på att få frågor om läxhjälp. Får förvånansvärt många frågor hos mig av samma kaliber fast om resor, typ folk som vill ha tips om var man köper billigast flygbiljetter, om jag kan hjälpa folk att få jobb i Australien, hur mycket en väska får väga osv. Blir alltid lika förvånad att vissa inte tycks kunna göra någon reserach själva. Sedan så hjälper jag gärna till att tipsa om oilka platser som är fina att se. Men jag är varken en resebyrå eller en arbetsförmedling =)

  Tonen i din blogg är i alla fall så himla härlig, och det bidrar säkerligen till att de jobbiga kommentarerna inte är alltför många.

Lämna en kommentar